Lapszemlénket a régen elfeledett Pokrivtsák Mónikával kezdjük, aki hosszú évekkel ezelőtt a Meri vagy nem meri? című műsort vezette. A Fókusz csinált vele interjút, amelyből kiderült, hogy évek óta Amerikában él, ahol eddig egy pubot üzemeltetett üzletember férjével, de nemsoká újra egyetemre fog járni. Tekintse meg a videót!

Peller Annával folytatjuk,

akivel a Bors beszélgetett gyakorta visszatérő migrénjéről. Ez még nem lenne akkora hír, sok ember küzd migrénnel, a műsorvezetőnő azonban ilyenkor ismeretlen emberek arcát vizionálja maga elé. 

A bevillanó képek általában ismerősek. Olyan érzés, mintha emlékfoszlányok lennének, rá­adásul míg a legtöbb arc idegen volt, az egyikük ismétlődően visszatért. Néhány hónapja nem kínoz a migrén és az arcok sem villannak be, de érzem, hogy dolgom lesz velük, hiszen nem lehet véletlen, hogy megjelentek ne­kem.

Demcsák Zsuzsa szerelmi életével megyünk tovább,

amiről a Blikk számolt be. Információik szerint a műsorvezetőnő szerelme profi sportoló, aki a vizes vb után rendezett FINA Masters-világbajnokságon is részt vesz vízilabdázóként. Demcsák nem nyilatkozott a lapnak az ügyben, mert, ahogy ők fogalmaznak, egyelőre szeretné élvezni ezt az évek óta tartó barátságból szerelemmé alakult kapcsolatot, mielőtt egyáltalán megerősítené a nyilvánosság számára azt. 

Sebestyén Balázs és a Class FM körüli hepaj.

Napok óta cikkeznek (mi is) arról, hogy a műsorvezető ideiglenes végzés alapján nem használhatja a Reggeli Show elnevezést és a műsor logóját sem, mert nagyon hasonló a ClassFM védjegyoltalom alatt álló Morning Show elnevezéséhez. Erre természetesen Sebestyén is reagált egy meglepően furcsát tegnap a Facebook-oldalára, most pedig, ahogy a Bors írja, a Class FM tulajdonosa szólt be neki. A csodálatos cicaharc következő állomása tehát az, hogy Michael McNutt kifejtette, aligha ismerné meg az utcán Sebestyén Balázst, ha szembe jönne vele az utcán, kivéve, ha Rákóczi Ferenc vagy Vadon János is ott lenne, mert őket kedveli. 

Soha nem voltam üzleti kapcsolatban Balázzsal, és nem is tervezem. Csak egy alkalmazott volt, amikor találkoztam vele. Enyém volt a rádió és a cég, amelyé a márkanév. Megengedtem, hogy naponta néhány óráig használja a mikrofont, de csak akkor, ha betartja a szerződést. Amikor elkezdte megszegni, akkor kezdődtek a problémák.

Mit csinál épp Berki Krisztián?

Ha már elvonási tünetei voltak, és azon rágódott egész éjszaka, hogy vajon mit csinálhat épp Berki Krisztián, akkor elmondjuk. Jelenleg a 49. Kékszalag vitorlásversenyen veszt részt az Euroraptor-Spirit of Pleasure hajó csapatával, és ezt az Instagramon is közvetíti, ahol megnyugtatja az embereket, hogy már nem kell sokat várni rá. Jaj, de nagy kő esik le a szívről.

Helyzetjelentés a fedelzetről az Euroraptor-Spirit of Pleasure #euroraptor #kékszalag #aberki

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hiányzott Pokrivtsák Mónika? Akkor tessék!

És azt is megtudhatja, mit csinál Demcsák Zsuzsa új barátja, vagy hogy miket hallucinál Peller Anna.

9 · Jul 07, 2017 07:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments