Üdvözöljük hetilapszemlénkben, amelyben azt részletezzük, miről írtak a fontosabb hetilapok. Csütörtök lévén a Bestet most kihagyjuk, de fogadja szeretettel a Story és a Hot! magazin összefoglalóját! 

hot!

A hot! sokasodási különszámmal kedveskedik az olvasóknak ezen a héten, persze nem hivatalosan. Kezdetnek írnak Som-Balogh Edináról, aki, mint most megtudtuk, kiáll a nyilvános szoptatás mellett, és mindenkit arra biztat, hogy a szégyenérzet helyett szoptassák szabadon, igény szerint a gyereküket, a szoptatás ugyanis maga a csoda - állítja. 

Abban hiszek, hogy a gyermek jelzi, ha már nem kell neki a cici.

Az interjú maradék két oldalában kiderül, hogy a színésznőnek milyen körülményeket kell teremtenie ahhoz, hogy mindkét gyereke táplálékhoz jusson. Egyébként megrázó élményként tekint arra az alkalomra, amikor egy eladó nem engedte neki, hogy a próbafülkében szoptassa meg a fiát. 

Szinetár Dóra harmadik gyereke a napokban született meg, erről be is számoltunk. A magazin azonban ennél messzebbre ment, és minden apró részletet ismertet, talán még a kelleténél többet is. Kiderül a cikkből, hogy a színésznő vízben szült, három órát vajúdott, nem kért epidurális fájdalomcsillapítást, a szülés utáni éjszaka pedig csak a méhösszehúzódásokra ébredt fel olykor. 

Kapócs Zsóka gyereket vár, írja a lap, jelenleg a 12. hétben van. A színésznő, aki jelenleg lakberendezőként és a csokoládébizniszben képzeli a jövőjét, 2011-ben még azt mondta, a munka miatt nem ér rá gyereket vállalni, a mostani időszak viszont tökéletesen alkalmas erre. Elmondása szerint hat éve próbálkozik teherbe esni.

Kembe Sorel, a Jóban Rosszban egykori színésze szeretné visszakapni a lányát. Ezzel a felütéssel olvasható a cikk, amelyből ugyan kiderül, hogy valójában nem vette el tőle senki, csak kevesebbszer láthatja, mint szeretné. Attól sincs elragadtatva, hogy volt felesége, Kondákor Zsófia összejött egy olyan férfival, aki a terhes feleségét hagyta ott miatta, aztán hamar szakítottak is. A színész azon aggodalmaskodik, nehogy ismét a lánya közelébe kerüljön egy ilyen ember. 

Röviden:
  • hogy ne csak a gyerekek körül forogjon az újság, készült egy interjúval összekötött szürreális fotósorozat Falusi Mariannról, aki a hot! magazin Ella Fitzgeraldja,
  • továbbá arról is szó esett, mi Zimány Linda napi étrendje: reggeli - rizsproteinturmix mandulatejjel, tízórai és ebéd - párolt/grillezett hal rizzsel, uborkával, sóval és olívaolajjal, majdnem ugyanez uzsonnára/vacsorára is, csak ott már hámozott uborka a köret. Nagyon izgalmasan hangzik. Viszont 4-4,5 liter vizet fogyaszt naponta, ami azért elég durva. 
  • Varga Izabellának a férje távollétében is boldogulnia kell, de ha otthon van, mindent ketten csinálnak,
  • Gönczi Gábor kisfia utazónak született.

Story

A magazin több oldalas interjút készített Pataki Zitával, aki az utóbbi időben elég sokat beszélt arról, miért nem sikerült még lombikprogram segítségével sem bővíteniük családjukat a férjével. Meddőségéért az endometriózis nevű betegséget okolja, amitől alighanem gyerekkora óta szenved, és amit nem kezeltek megfelelőképpen. Végül arra jutott, jobb, ha feladja, és nem próbálkozik tovább, hiszen az élete, mondja, így is boldog a férjével. 

Röviden:
  • A lap azt latolgatja, hogy mi lesz Demcsák Zsuzsa sorsa, miután felmondott az ATV-nél, de végül csak a kérdésig jut el,
  • meglepő riportot közöl továbbá Fábry Sándor unokaöccséről, dr. Fábry Kornél atyáról, akitől nem idegen a szörf, és online kapcsolatban áll Istennel,
  • Kulcsár Edina dédnagymamájával és anyukájával fotózkodott az újságnak, ahol megintcsak felmerült a dehát az anyjával testvérek is lehetnének témakör, továbbá két bekezdést szenteltek a dédinek, remek címmel, hogyaszondja: „Anci néni és az okostelefon”,
  • Straub Dezső egy megszállott rajongóját jegyezte el, aki gyerekkorában az ő fotóját csókolgatta a villanykapcsoló fölött,
  • Gór Nagy Mária nem akart templomi esküvő nélkül meghalni, és most már nem is fog,
  • Horgas Eszter lányai okosak, de nem akarnak önállósodni.