Palvin Barbara élete egyik legvitatottabb Instagram-posztját jelentette meg két napja, ahol azóta is gyűlnek a gyűlölködő kommentek magyar és angol nyelven, igaz, a lájk is valamivel több ennél a posztnál, mint az átlag.

Természetesen nem a fotón akadtak ki annyian, hanem a hozzáfűzött leíráson, amiben a modell azt írja, hogy mennyire elszomorították a Las Vegas-i események, és egyúttal megköszöni a szponzorának, hogy ők azért hoznak egy kis boldogságot a napjába. A kritizálók azt hánytorgatják fel, hogy Palvin Barbara miért használja fel ezt a tragédiát is a reklámozáshoz, és a beszólások nem csak az Instagramon gyűlnek, mert Puzsér Róbert most például a Facebookon szállt be, a teljes posztért tessék ide kattintani, alább csak a lényeget emeljük ki.

Palvin Barbara egy szörnyeteg. ... Önsajnáltatásra használja a tömeggyilkosságot: szegénynek az a sok halott majdnem teljesen elcseszte a reggelét – de ha már nem érti, mi zajlik a világban, legalább a keresztcsontig benyal a L'Oréalnak. ... Jó volna, ha Palvin Barbara politizálás és hullagyalázás helyett inkább még több partizásra használná véges erőforrásait – hisz van egy csomó nagyon híres férfi, akivel még egyáltalán nem is hentergett.

FRISSÍTÉS: Palvin Barbara aztán nap közben bocsánatot kért.

És vannak ám még híreink, reméljük, mindenki bírja.

  • Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a ma megjelenő Hot!-ban meséli el, hogy kisbabájuk enyhe fokban Down-szindrómás. Ez azért csak most derült ki, mert a terhesség alatt direkt nem végeztettek erre vonatkozó vizsgálatot, mert úgy döntöttek, hogy akármi is a végeredmény, úgyse vetetnék el a babát. A színész-énekesnő teljes közleményét nálunk is el lehet olvasni.
  • Teljesen más fajsúlyú téma, de Sebestyén Ágicának, akit a Pumpedékben mint Gabó szerelmét, majd exét lehetett megismerni, új pasija van. Az illető VV Lóri, akiről Ágica posztolt egy csókolózós képet, és aki Ágicáról posztolt egy kézfogós képet.
  • Arról pedig a Blikkben olvastunk, hogy Schobert Norbert azért nyerni is szokott pereket: most ráadásul konkrétan a Compact Disco együttes, illetve annak kiadója, a CLS ellen. Rubint Réka egyik DVD-jén ugyanis elhangzik 50 másodperc a zenekar Fly or Dive című számából, aminek a Compact Disco nem örült, de úgy látszik, nem tudnak mit tenni ellene.

NESCAFÉ Kihívás – Próbatétel tabuk nélkül (X)

Instant kávé, praktikus dolog, de vannak, akik szerint nem elég erős, más is van benne a kávén kívül, nem igazi kávéból készül. De vajon igazuk van? Winkler Robi most kideríti az igazságot!

A cikket a NESCAFÉ Kihívás támogatta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé – Puzsér Róbert: „Palvin Barbara egy szörnyeteg”

Puzsér tajtékzott a Facebookon, miközben Szinetár Dóráék megrázó bejelentést tettek, Schobert Norbert pert nyert, Pumped Ágicának meg új pasija van.

30 · Oct 05, 2017 07:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments