Mivel október 14-ével elindul az X-Faktor azon szakasza, amikor szombat esténként élőben megy az éneklés, szavazás, kritizálás, örömködés, sírás, nevetés a szuper-mega-giga show-ban, az RTL Klub csapott neki egy sajtótájékoztatót.

Míg az idei, a sorrendben hetedik évadot, valamint a női műsorvezetőt és a negyedik mentort bejelentő program gyors és fájdalommentes volt, addig ez a mostani egy kicsit elnyújtva vezette be a műsor újításait.

Az X-Faktort senkinek sem kell bemutatni, hisz az idei évad eddigi részeit hihetetlenül sokan nézték. Annyira sokan, hogy még az RTL drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója, Hermann Péter is meglepődött. De persze ő is és mindenki tudja, hogy ez „egy csodálatos műsor.” A 2017-es évad ráadásul megint megújult és csavarokkal tették még érdekesebbé. Például az egy magyar újítás, amit Simon Covell, a formátum atyja hagyott jóvá, hogy a mentorháznál összejöjjenek a mentorok és egymás csapatainak összetételébe belepiszkálva dönthessenek a másik csapatának harmadik tagjáról. 

Mi már tudjuk, hogy így jobb a műsor, és most már a többi országban (ahol van X-Faktor) is tudják

– mondta Hermann Péter.

Az is hatalmas változásként van elkönyvelve, hogy nem férfi vezeti a műsort, hanem egy nő. Továbbá Radics Gigi személye is üdítő újdonság az X-Faktor világában. Itt lépett a színpadra Kiss Ramóna, aki a következővel nyitott:

A cickóm nem lesz ennyire kirakva szombaton.

Majd elárulta, hogy hamar beilleszkedett a csapatba, hisz a stáb minden egyes tagja elmeháborodott, természetesen jó értelemben. Majd egy pusztító kikacsintós szóviccel koronázta meg mondandóját:

És igaz, hogy nem úgy, de barátok közt érzem magam.

Az újságírók eléggé fásultak voltak, ezért Kiss Ramóna egy vicces – elnézést a kifejezésért, de így hiteles – faszos sztorival próbálta oldani a hangulatot. A négy mentor egy rögtönzött Roasttal is készült, de talán mind jobban járunk azzal, ha a saját műsoruk keretein belül maradnak. Az már jobb volt, amikor tényleg spontán szívatták egymást. 

Rami, olyan jól vezeted a műsort, hogy le is kapcsolták a mikrofonodat

– mondta Puskás Peti.

Visszatérő poén volt, hogy azért Kiss Ramónának majd össze kell szednie magát, hiszen szombat este több mint 1 millióan fogják nézni. Ott majd valószínűleg nem mehetnek olyan erősen áthallásos poénok, mint amikor Puskás Peti mentoráltja, Berta Dániel azt mondta, hogy megtalálta Puskás Petiben saját magát, mire a műsorvezető visszakérdezett, hogy csak nem átjárogat hozzá éjszakánként.

Kiderült, hogy az egyik énekes, Radics Gigi mentoráltja, Nagy Krisztián feladta a versenyt, mert nem bírta a megpróbáltatásokat. Ennél többet nem árultak el. Továbbá ByeAlex külön megköszönte, hogy a tévé teret adott annak, hogy egy igazi primadonna hisztigépnek tűnjön. Zárásként még annyit, hogy a magyarul tanuló (egyelőre elég alapszinten lévő) Serenával természetesen magyarul fognak kommunikálni az élő show-ban. Szerintem az lenne a természetes, ha angolul szólnának hozzá, de a politikai korrektség korszaka véget ért, úgyhogy mindegy is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„A cickóm nem lesz ennyire kirakva szombaton”

– mondta Kiss Ramóna az X-Faktor kissé indokolatlan sajtótájékoztatóján.

36 · Oct 12, 2017 12:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments