Keith Urban nem kis ajándékkal lepte meg a napokban a nejét, Nicole Kidmant. A zenész 39 millió dollárért (több mint 10 milliárd forintért) vett a feleségének egy New York-i házikót, hogy Kidman valóra válhassa egy régi álmát. A színésznő ugyanis már évek óta vágyik arra, hogy a Broadwayen szerepelhessen, ez pedig igazán helyhez kötött munka, szüksége volt egy kuckóra, ahol álomra hajthatja a fejét. Nos, Urban eddig bírta azt, hogy nézze szerelme szenvedését amiatt, hogy nincsen neki New York-i otthona, így megvette neki ezt a vityillót:

És hogy mi kerül több mint 10 milliárd forintban ezen a házon? Sajnos a belsejéről nincsenek képeink, de gyanakszunk rá, hogy nem csak egy szoba-konyhából áll az otthon, és nem is DIY IKEA bútorokkal van berendezve. Ám amit tudunk, hogy korábban ez volt Michael Jackson New York-i rezidenciája, ez pedig biztos dobott egy kicsit az áron.

Mi nagyon reméljük, hogy ezek az életkörülmények segítségére lesznek a színésznőnek abban, hogy valóra váljon az álma, és belátható időn belül már a Tony-díjáról számolhassunk be.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Oh, semmiség, csak ezzel a kis 10 milliárdos vityillóval lepte meg a férje Nicole Kidmant

Azért kellett megvenni a házikót, hogy a színésznő végre valóra válthassa egy régi álmát.

0 · Nov 30, 2017 07:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments