Csütörtökön volt a Playboy Man of the Year gála, szóval a hét végén esedékes heti trendben a hagyományaink szerint ezzel az eseménnyel kéne foglalkoznunk. Közbejött azonban egy kis probléma: kivételesen erre az eseményre nem tudtunk elmenni. Az orvosi igazolásunkat természetesen azonnal elküldtük a Playboynak, amire válaszul postafordultával érkezett egy sajtóközlemény és egy sor szuper fotó.

Úgyhogy a heti trend ezúttal sem marad el, csak most saját fotók helyett az esemény hivatalos fotóit fogjuk feldolgozni, de mielőtt nekifognánk, kérjük, az alábbi legördülő dobozban olvassa el a képekhez érkezett sajtóközelményt arról, hogy pontosan mi is volt ez az esemény, kik voltak ott, ki mit nyert és milyen egyebek történtek!

Ismét az év férfijait díjazta a Playboy

Ötödik alkalommal díjazta hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy magazin. A nagyszabású zártkörű partin Scherer Péter, Nánási Pál, Horváth Tamás, Vámos Márton és a népszerű Youtuber, Nessaj is díjat nyert, de természetesen idén sem feledkeztek meg a hölgyekről. A múzsa kategória győztese Mádai Vivien lett.

Csütörtök este a budapesti Anker’t adott otthont a Playboy Man of the Year 2018-as díjátadójának. A magazin idén is öt plusz egy kategóriában indított szavazást, a jelöltekre pedig csak úgy, mint eddig, ezúttal is a közönség adhatta le voksát.

Döntésük alapján az év előadóművészének járó díjat Scherer Péter színművész vihette haza, míg az év alkotójaként Nánási Pál fotóst díjazták. Idén ismét szavazhattak az év YouTubere kategóriában is, az első helyen Nessaj végzett, aki 2 év leforgása alatt egy több mint 350 000 fős közösséget hozott létre két csatornáján.

Az év legmeghatározóbb sportembere a világbajnok vízilabdázó, Vámos Márton lett, az év berobbanójának járó díjat pedig a fiatal énekes, Horváth Tamás vehette át. A Playboy 2018-ban is tisztelgett a hölgyek előtt, a múzsa kategóriában Mádai Vivien bizonyult a leginspirálóbbnak.

A nagyszabású gála háziasszonya Molnár Andi, házigazdája pedig Bus István, a Playboy főszerkesztője volt. A győztesek mellett pedig többek között Ördög Nóra, Pásztor Anna, Tóth Gabi, Krausz Gábor, Borbély Alexandra, Nagy Ervin, Thuróczy Szabolcs, Fenyvesi Zoli, Nyári Dia, Nagy Alexa, Kozma Dominik, Szalay Bence és Pribelszki Norbi is az Anker’tben bulizott.

Tóth Gabi

Kezdjük Tóth Gabival, aki már önmagában azzal bekerült a hírekbe, hogy először ment el sajtónyilvános eseményre új szerelmével, Krausz Gáborral. Na de most itt az ideje, hogy azt is szóvá tegyük, hogy az énekesnő egy olyan felsőt választott, ami szinte köldökig dekoltálva volt. Mivel nem volt alatta melltartó, látni lehetett az om (vagy aum) jelet, ami a két melle közé van tetoválva. Nem igazán rajongunk a Magyarországon túlzottan gyakori csupafekete szettekért, szóval ha valaki emelett a szín mellett dönt, akkor elvárjuk, hogy spékelje meg a dolgot valami legalább ennyire izgalmassal.

Wossala Rozina

Kánya Kata főzős műsorokból ismert lánya szintén csupafeketében volt, de ő sem csak úgy szimplán egy kis fekete ruhában, hanem egy japán fazonú felsőben, dekoltázsba lógó nyaklánccal. Wossala Rozina szettjét nőiesebbé teszik a vörös körmök és a vörös rúzs, de az összhatás mégsem csajszis egyáltalán, tekintve, hogy közben nadrágot és tornacipőt visel.

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra rengeteg ilyen eseményen fordult meg az utóbbi hónapokban a Testről és lélekről nemzetközi sikerének köszönhetően, reméljük, nem unja még a gálázást! A fene se tudja, hogy miért, de ezen a képen valamiért a haja néz ki a legmenőbbnek, pedig olyan, mintha nem is lenne megcsinálva. (Lehet, hogy pont ezért?) Mindenesetre ilyen farmer-bőrdzseki-érdekesblúz kombót láttunk már tőle, és értékelnénk, ha még több színt vinne Borbély Alexandra ezekbe az eseményekbe, de persze egy percig sem próbáljuk azt sugallni, hogy ne lenne csinos. Laza, menő és vonzó, és természetesen ő is a párjával, Nagy Ervinnel ment el a Playboy bulijára.

Pásztor Anna

És akkor egy éles váltással következzen Pásztor Anna. A váltás annyiban éles, hogy amíg például Borbély Alexandra öltözéke nagyjából egy sima utcai szett, addig az Anna and the Barbies énekesnője szokásához híven olyasmiket vett fel, amik nem nagyon szoktak szembejönni a Nagykörúton. Itt elsősorban a copfokra és a kiegészítőkre gondolunk, az utóbbi kettő, reméljük, önnek is feltűnt, mekkora ellentétben áll egymással: a tiara a királykisasszonyok szimbóluma, míg nyakörveket a rabszolganők nyakába volt szokás tenni. Pásztor Anna minden véglet egyszerre, és közben persze még szexi is! A teljes szettet tetőtől talpig az Instagramon is meg lehet nézni itt, és ha már Pásztor Anna Instagramját böngésszük, nézzük csak meg, hogyan kerültek azok az ékszerek a bőrébe a kulcscsontjánál...

Ördög Nóra

Namost Ördög Nóra tud, sőt szeret ennél sokkal szexibb is lenni, de erre az eseményre egy olyan overál/ruhát választott, ami nem igazán hívja fel a figyelmet viselője testi adottságaira. Mégsem ér elégedetlenkedni, mert végre valaki, aki kicsit játszik nemcsak a fazonokkal és sziluettekkel, hanem a színekkel is. Ön szerint milyen színű cipőt választott Ördög Nóra ehhez a katonazöld ruhához? Úgysem fogja kitalálni, kattintson a képre, és nézze meg! Szeretjük az ilyen meglepetéseket.

Mádai Vivien

Mádai Vivient tartogattuk a végére, aki az év múzsájának járó díjat kapta, és akit, elnézést kérünk, de négy éve egy heti trendbe se válogattunk be. 2014-ben mutattuk őt utoljára heti trendben, amikor éppen terhes volt.

Ki volt a legszebb?

Na de most kiköszörüljük a csorbát, hiszen a Playboy-gála női vendégeinek öltözékei közül az övé az egyik kedvencünk. A fazonnak van egy kis stewardesses beütése, amit egyáltalán nem bánunk, sőt! A formaruha-utánérzésre ráerősítenek a színes csíkok is, de közben meg az egész csillog és szexi és tiszta erőből showbiznisz. Mondjuk be kell vallanunk, hogy haj-ékszer-smink fronton nem lettünk elkápráztatva, de mondjuk egy ennyire csillogó ruhához valószínűleg túl sok lett volna, ha a kiegészítőkkel még feljebb srófolja a hangerőt.

Önnek hogy tetszik? Ön szerint ki a legcsinosabb a hat közül? Ez úgyis egy ilyen választós hétvége, kérjük, klikkeljen egyet ebben a szavazódobozban is a kedvence neve mellé!