Nem lesz több álmatlan éjszakája senkinek amiatt, hogy nem tudja, milyen néven szólítsa Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermekét. A királyi ház ugyanis végre bejelentette, hogy az újszülött rojál bébit:

Louis  cambridge-i hercegnek fogják hívni, a teljes neve pedig Louis Arthur Charles.

Egy ilyen bejelentés egyébként minden esetben nagy hír, hiszen ahogy a gyermek nemére, úgy a nevére is milliók kíváncsiak, nem is beszélve a szerencsejátékozókról , akik már azóta fogadhattak arra, hogyan lesz anyakönyvezve a gyermek, mikor a királyi család bejelentette, hogy Katalin egyáltalán terhes.

Ráadásul a hercegi pár ez alkalommal változtatott is a név nyilvánosságra hozásának menetén. György herceg és Sarolta esetében ugyanis nagyon következetesen két nappal a születésük után már tudatták a világgal a neveiket, most azonban tovább vártak ezzel.

Persze van rá magyarázat, hogy miért nem árulták el 48 órán belül a kisfiú nevét.

Egyébként elég nagy nyomás volt rajtuk, főleg Vilmos hercegen, hogy jelentsék már be a nagy hírt. Diana idősebbik fiától folyton a nevet próbálták megtudni az újságírók. A kérdést pár hete egy viccel ütötte el, csütörtökön pedig azt mondta a sajtónak, hogy a feleségével még ők is gondolkoznak, de már dolgoznak az ügyön.

Érdekesség pedig, hogy ez a késlekedéssel sokakban Vilmos születését idézhette fel, hiszen az ő esetében a szülei hét napot vártak azzal, hogy bejelentsék a nevét. (Öccsénél a Harry megszólítást azonban már másnap nyilvánosságra hozták.) De még ez is gyorsabb volt mint az apja esetében, akinek a nevét a királynő és Fülöp herceg egy hónappal a születése után jelentették be.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Katalin és Vilmos végre bejelentette az újszülött herceg nevét

Magukhoz képest jó sokáig húzták a bejelentést.

17 · Apr 27, 2018 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments