Amióta Donald Trump lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és Melania Trumpból first lady lett, kettejük minden egyes mozdulatát árgus szemekkel figyeli a közvélemény. Ennek köszönhető, hogy már a fél világ meg van róla győződve, hogy ők ketten csak vergődnek a házasságukban, és noha Trump szeretne jó viszonyt ápolni a feleségével, valamivel mindig elbaltázza

Nem tudni, hogy ezeknek, a szigorú protokollnak vagy valami egészen másnak köszönhető-e, mindenesetre Melania Trump minden egyes hivatalos megjelenésével bebizonyítja, hogy herótja van a férje bárminemű közeledésétől. Felsorolni is nehéz, hány alkalommal tért ki Trump érintése elől, de bőven meghaladja azt a számot, ameddig ezt viszonylag normálisnak lehetne tekinteni. Először Tel Avivban történt egy eset, amikor nem volt hajlandó megfogni a férje kezét, aztán a floridai reptéren menekült el előle, máskor pedig a kabátja ujját használta tűzfalnak. 

Nos, éppen kezdtük már megszokni, hogy Melania Trump már sosem fog szerető feleség módjára viselkedni a férjével nyilvánosan, erre hirtelen mi történik? Mit látunk? Bizony. 

Melania és Donald Trump kézenfogva járultak a nép elé

a Fehér Házban tartott, július 4-ei megemlékezésen. Nem is tudunk mit hozzáfűzni ehhez, csak boldogan megmutatjuk a fotót, hogy elhiggye.