Ez a cikk július utolsó heti trendje, és mint a heti trendek általában, ez is hat híres nőt tartalmaz, akiknek a megjelenésében volt valami érdekes ezen a héten. Nézzük, ezúttal kik ők és melyikükben mi az érdekes, aztán meg nézzük azt, hogy önnek (és a többieknek) ki tetszik a legjobban!

Chloe Moretz

Chloe Moretz egy leszbikus témájú filmben főszerepel most, a The Miseducation of Cameron Postban. Ezt promotálta az LMBT-tematikájú Outfest filmfesztiválon a napokban, amihez ezt a rózsás estélyit választotta Stella McCartney-tól. Tom & Lorenzo két híres amerikai divatblogger, ők nagyon nem tudták hova tenni ezt a ruhát, hát szerintünk meg egyértelműen szuper, de ön még ne foglaljon állást, amíg nem látta a következőt...

Amy Adams

Még egy színésznő, aki ugyanebből a kollekcióból választott ezen a héten, nagyon hasonló anyagból merőben más fazont. Amy Adamsnek viszont a frizurája is nagyon emlékeztet Chloe Moretz hajára, szóval ha egyszer meghökkentünk ezen a rózsás-csendéletes ruhán, másodszor azon hökkentünk meg, hogy három nappal később, azaz szerdán mennyire hasonlóra fazonírozták Amy Adamset.

Camila Cabello

Camila Cabello a tavalyi nyár egyik legnagyobb slágerét, a Havanát énekelte, talán önnek is rémlik. Hát a fenti szettje szintén nagyon latinos hangulatú, főleg a színek miatt, de közben meg a kilencvenes éveket is majdnem olyan erősen idézi, mint a Kolin legújabb klipje: ott van egyrészt a hasvillantó felső, másrészt pedig ez a bő szárú, földig érő nadrág. Lapozzon bele a képekbe, ez nem szoknya, ön is meg fog hökkenni!

Lily Allen

Ha Camila Cabellónál meglepődtünk azon, hogy valaki ilyen cipőrejtő nadrágot húzott fel nyilvánosan, akkor Lily Allennél döbbenjünk meg azon, hogy ő is viselt ugyanilyet ezen a héten a Mercury-díj jelöltjeinek rendezett eseményen, szóval úgy tűnik, hogy ez is egy visszatérő trend, mint pl. az övtáska. Ő a hajához színben passzoló darabot választott, a felsője pont olyan spagettipántos, mint ami a kilencvenes években annyira menő volt, de vajon milyen cipője lehetett? Talán sosem tudjuk meg.

Alanis Morissette

Alanis Morissette turnén van, ezen a héten szerdán Milánóban lépett fel, és mi igencsak meglepődtünk a frizuráján. A kanadai énekesnő annak idején derékig érő hajjal lett híres, aztán rendszeresen vágatott egy kicsit, de mi most szembesülünk vele, hogy már a kifejezetten fiús fazonnál tart. Ezzel mellesleg azért csak most szembesülünk, mert nem figyelünk eléggé: már tavasszal is mutatkozott hasonló frizurával nyilvánosan, amint azt ön a borítóképen láthatta is.

Janet Jackson

Ki a heti legjobb?

Janet Jackson új videóklipet forgatott a héten, hamarosan új zenével jelentkezik. És ehhez lenyűgözően jó stylingot kapott az énekesnő, ez, amit a fenti képen lát, csak az egyik a több variáció közül. Az benne a zseniális, hogy bár nem egy túl heppi időszak most ez az énekesnőnek, a klipforgatáshoz átlényegül egy jópofa, életvidám legendává. Az öltözékei ötletesek, kreatívak és (hála a Jóistennek!) nem fiataloskodóak, hanem pontosan jól állnak egy 52 éves énekesnőnek. Nagyon ott van most Janet Jackson, és mi ezen meglepődtünk, reméljük, nem vették zokon a keményvonalas Janet-rajongók. Na de ha már idáig legörgetett, kérjük, szavazzon! Jelölje meg a kedvencét itt a bal oldali dobozban, és rögtön látni fogja azt is, a többiek kikre szavaztak!