Gwyneth Paltrow hétvégén férjhez megy vőlegényéhez, az American Horror Story produceréhez, a színész-életmódtanácsadó Brad Falchukhoz - legalábbis ezt állítja a People magazin.

 

Ha igaz, ha nem, az élethelyzet-változás mindenesetre várható egy ideje, ugyanis a férfi, akivel 2014 óta alkotnak egy párt (bár legelőször csak 2015 áprilisában, Robert Downey Jr. 50. szülinapján mutatkoztak együtt), állítólag már 2016 végén megkérte Paltrow kezét titokban. A színésznő ehhez képest csak 2018 januárjában, a saját újságjában jelentette be, hogy férjhez megy, azt viszont már nem közölte, hogy pontosan mikor. Áprilisban aztán egy bazinagy A-listás celebbulival ünnepelték meg, hogy egyszer, valamikor összeházasodnak. 

A magazin persze ahogy mindig, úgy most sem hozta nyilvánosságra a forrásait, így kénytelenek vagyunk kivárni, hogy mi lesz ebből. 

Amennyiben megtörténik (ha nem most, akkor egyszer biztos), ez lesz a második házzassága mindkettejüknek: Falchuk 10 évig élt együtt Suzanne Bukinikkel, akitől két gyereke született, 2013-ban váltak el. A színésznő ugyanennyi ideig volt a Coldpay énekesének, Chris Martinnak a felesége (tőle két gyereke született: lánya, a 13 éves Apple és fia, a 11 éves Moses) mégis, nyilatkozta, Falchuk az első férfi az életében, akivel igazi felőtt kapcsolatot tudott kialakítani. 

Néha ijesztő ezzel szembesülni, mert egy felnőtt kapcsolat olyan intimitást és kommunikációt igényel, amelyhez eddig soha nem tartottam magam. 

Megígérjük, hogy a hétvégén figyelni fogjuk Gwyneth Paltrow és Brad Falchuk életének minden egyes rezdülését, hogy ha változással szembesülünk, azonnal beszámolhassunk róla.