Nem a levegőbe beszéltünk, amikor azt állítottuk, hogy Gwyneth Paltrow és vőlegénye, Brad Falchuk a hétvégén összeházasodnak, szombaton, szeptember 29-én ugyanis privát ceremónia keretében valóban egybekeltek, amit a People magazin is megerősített.

Az esküvőt Long Island-en, Hamptonsban tartották meg, jelen volt többek között Robert Downey Jr., Steven Spielberg, Cameron Diaz és férje, Benji Madden, Jerry Seinfeld és állítólag még egy rakat más híresség is. Ez mondjuk érthető, hiszen milyen ismerősei legyenek egy Oscar-díjas színésznőnek és egy televíziós producernek? Na ugye. 

A páros még 2010-ben ismerkedett meg egymással, amikor Paltrow vendégszereplést vállalt a Glee című sorozatban, amelyben Falchuk is dolgozott. Akkor azonban még nem jöttek össze, csak egy kicsit később, 2014-ben, de hivatalossá csak egy évvel később tették, egész pontosan 2015 áprilisában, Robert Downey Jr. 50. szülinapján, amikor először együtt mutatkoztak.

Falchuk állítólag már 2016 végén megkérte Paltrow kezét titokban, a színésznő ehhez képest csak 2018 januárjában, a saját újságjában jelentette be, hogy férjhez megy, azt viszont már nem közölte, hogy pontosan mikor. Áprilisban aztán egy bazinagy A-listás celebbulival ünnepelték meg, hogy egyszer, valamikor összeházasodnak. 

Nos, ez a nap most jött el, képeket még nem tudunk közölni róla, de amint lehetséges lesz, ígérjük, megtesszük. 

A 46 éves színésznőnek és a 48 éves producernek ez a második házassága:  Falchuk 10 évig élt együtt Suzanne Bukinikkel, akitől két gyereke született, aztán 2013-ban elváltak. A színésznő ugyanennyi ideig volt a Coldpay énekesének, Chris Martinnak a felesége (tőle  két gyereke született : lánya, a 13 éves Apple és fia, a 11 éves Moses) mégis, nyilatkozta, Falchuk az első férfi az életében, akivel igazi felőtt kapcsolatot tudott kialakítani.