Így alakult Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szerelmi élete az elmúlt 7 évben

2018.11.19. 16:27

Az elmúlt időszak egyik legfelkapottabb témája volt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása. Ezen apropóból most megnéztük, hogy mit is lehetett róluk olvasni, miket lehetett tudni a pár életéről.

2011

7 éve volt először hír a Velveten Várkonyi Andreáról és Bochkor Gáborról. Felesleges szépíteni: elég erősre sikerült az antréjuk. Hajdú Péter akkor még műsoron lévő Esti Frizbi című műsorában vendégeskedtek, és olyan intim dolgokat árultak el magánéletükről, mint

Bochkor Gábor székelési szokásai.

Majd elárulták, hogy nem azért nem házasodnak össze, mert baj van a kapcsolatukkal, hanem azért, mert semmi szükségük nincsen holmi papírra a boldogsághoz. Egyikük sem tudja elképzelni az életét a másik nélkül, nekik ez már elég, arról nem is beszélve, hogy milyen sok macera egy esküvő, és milyen nehéz titokban megszervezni. 

Akkor lehetett tudni azt is, hogy  Bochkorék  egyelőre nem szeretnének még egy gyereket, mert Nóri száz százalékosan leköti minden energiájukat. A rádiós hozzátette, hogy ő ráadásul nemigen szeretne öreg apuka lenni, mert félő, hogy akkor saját gyermeke nagyapjának néznék, ami ezek szerint zavarná.

Egy hónappal a Frizbis interjú után kiderült, hogy Várkonyi Andreát amúgy zavarja, hogy  állandóan előkerülnek Bochkor Gábor egykori nőügyei. A Kiskegyed akkor úgy vélte, hogy pont ez lehet az oka annak, hogy a pár nem jár celebes eseményekre, nehogy összefussanak a rádiós valamelyik exével. Várkonyi még annyit mondott a témával kapcsolatban, hogy 

"Hat év alatt összecsiszolódtunk. Persze néha belefér a tányérdobálás is, de erős, mély érzelmi alapokon nyugszik a mi kapcsolatunk."

2012

Kis kitérő: Liptai Claudia szakított akkori párjával. Abban az időben a színész-műsorvezetőnőt Várkonyi vigasztalta.

2013

Párkapcsolati szempontból eseménytelen év volt, de mi azért írtunk arról, hogy a Tények híradósa fehér melltartót vett fel, illetve a haján egy légy sétálgatott.

2014

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Ekkor tudhattuk meg, hogy pontosan mikor is szexelhetnek Bochkorék. Megint hajdú Péter műsorában hangzott el az intim részlet, hogy 

"délbenvan egy pár szabad óránk kettesben."

Ennél részletesebben nem mentek bele, hogy mik történnek azokban a bizonyos szabad órákban. A konkrét rákérdezéskor mind a ketten sejtelmes mosollyal válaszoltak.

2016

Bochkor Gábor a reggeli műsorában tett egy elég erős kijelentést, hogy szerinte egy nő nem igénytelenedhet el a férje/párja mellett úgy, mint Pierce Brosnan felesége. Ezen elég sokan kiakadtak. Bochkornak magyarázkodnia kellett, de Várkonyi kiállt mellette a Facebookon.

Bochkor csak arra utalt, hogy aki nem figyel oda magára egy párkapcsolatban, az nem tiszteli a másikat, és nem a NŐKRŐL és nem a KÖVÉRSÉGRŐL beszélt.

Karrier szempontból Várkonyit elküldték a Tényekből. Elmondása szerint váratlanul érte a hír, de annyira, hogy még sírt is. Pár hónappal később kiderült, hogy saját műsort kap a FEM3-on. Ez volt a Micsoda nők!

2017

Bochkor Gábor a Lakástalkshow című műsorban volt vendég, ahol elmondta, hogy igazából lányuk hozta őket össze igazán Várkonyi Andreával.

"Nem vagyok biztos abban, hogy ha Nóri nem született volna meg, akkor mi még mindig együtt lennénk, mert akkor mi egy teljesen könnyed életet éltünk egymással, semmiféle felelősséggel nem tartoztunk egymás iránt. Nóri ragasztó lett köztünk, hirtelen olyan minőségeket fedeztünk fel egymásban, amik nagyon pozitívak, és ezek nagyon összekötnek bennünket"  

- mondta el a rádiós. 

2018

Ezzel meg is érkeztünk a jelenbe.

Októberben kiderült, hogy már egy ideje szétköltöztek.