A vasárnap elhunyt filmproducer felesége az Instastoryjában mutatta meg a felvételeket, amik akkor készültek, amikor Andy Vajna a Beverly Hill High Schoolba járt. A videókhoz annyit írt megjegyzésként, hogy 

nagyon aranyos és elegáns volt.

I love u - ezzel a szöveggel zárta a nosztalgikus hangulatú videókat. A következő storyban már az éppen aktuális hóesést filmezte, amihez annyit írt, hogy 

Szeretted a hóesést. Nagyon hiányzol. Nehéz nélküled itthon lenni.

Vajna Tímea így búcsúzott férjétől:

 Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé... Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál... A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! Nagyon Szeretlek!

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla a következőt írta:

  Drága Andy! Fel se tudom fogni, hogy ennyire váratlanul hagytál itt minket. Egy héttel ezelőtt még vidáman beszélgettünk a nappalidban. Sose feledem el, hogy mindig arra bíztattál, hogy azt csináljak, amit szeretek és ha nekem a fotózás az álmom, akkor azzal foglalkozzak. Hallgattam is rád és mindig vittem megmutatni neked a képeimet kikérni a véleményedet. Nagyon szeretünk. Hiányozni fogsz nekünk!

Sarka Kata, Kulcsár Edina, Hajdú Péter így emlékezett meg az elhunyt producerről. Itt pedig megnézheti, melyek voltak Andy Vajna legjobb filmjei.

(Címlap- és borítókép: Vajna Tímea és Andy Vajna a Fidesz eredményváróján, 2018 április 8-án. Németh Sz. Péter / Index)