Vajna Tímea először szólalt meg a férje halálával kapcsolatban

2019.01.21. 11:52 Módosítva: 2019.01.21. 11:57

Vajna Tímea az Instagramon szólalt meg először a férje halálával kapcsolatban. Közzétett egy sztorit arról, hogy gyertyát gyújtott, majd néhány fotót posztolt Andy Vajnáról, ami mellé ezt írta: 

Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé... Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál... A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! **Nagyon Szeretlek!

Mint ismert, Andy Vajna élete 75. évében, január 20-án, budapesti otthonában hunyt el. A producerről az elmúlt 24 órában több magyar és külföldi híresség is megemlékezett a közösségi médiában, Orbán Viktor szintén Facebookon búcsúzott tőle. A családjából azonban eddig csupán a menye szólalt meg.

Andy Vajna és Palácsik Tímea 2010-ben ismerkedtek meg és 2013-ban házasodtak össze. A kapcsolatukat a bulvársajtó és a nyilvánosság főleg a feleség Instagram-oldalán keresztül követhette nyomon, ahol Vajna Tímea nemcsak a boldog és néha a zavarba ejtő pillanatokról számolt be, hanem volt, hogy a nehézségeikről is