Aranyelet s3 Diszbemutato 01 FotoKredit HBO SaghyTimea (53)

Az Aranyélet-premier megint bebizonyította, amit mindig mondunk a magyar eseményekről

2018.09.27. 10:55

Ha tehetjük, a heti trendben mindig az elmúlt hét egy hazai vörösszőnyeges eseményét szemlézzük. Nem szokott túl sok ilyen lenni, főleg a nyári szezonban nem, de most már ősz van és hála az HBO-nak, illetve az Aranyélet című sorozat harmadik évadának, most újra egy magyar eseményt mutathatunk be a heti trendben, de ezúttal annyira kíváncsiak vagyunk az ön véleményére, hogy nem bírjuk ki vasárnapig, amikor általában meg szokott jelenni a heti trend, hanem már most ön elé tárjuk a bizonyítékokat.

Ha hazai hírességek öltözködéséről van szó, általában arra szoktunk panaszkodni, hogy valamiért a magyar sztárok nem tudnak elvonatkoztatni attól az elképzeléstől, hogy

elegancia=fekete.

Ez megint egy olyan esemény volt, ahol a résztvevők túlnyomó többsége csupafeketében volt, maximum egy-egy színes kiegészítővel próbálták oldani a gyászosan egyhangú összképet. Nézze csak meg az esemény alábbi videóját, aztán alább pedig a hivatalos fotókat, szembeötlő, hogy mennyire dominál a fekete szín. Alább a hat leghíresebb női sztárt mutatjuk az eseményről, közülük öten voltak csupafeketében. Ön szerint melyikük öltözött fel a legjobban erre az alkalomra?

Ónodi Eszter

Ónodi Esztert mi is szeretjük, önök is szeretik: a 2017-et záró heti trendben ő lett a tavalyi év legjobban öltözött személyisége a Velvet olvasóinak szavazatai alapján. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy Ónodi Eszter a tavalyi évet nem egy csupafekete szettel nyerte meg, most viszont az Aranyélet harmadik évadának a premierjére a fent látható ruhában érkezett. Klasszikus fazont arany rátét hivatott feldobni, és persze a 45 éves színésznő csodásan néz ki, de azért mi egy kicsit többet is értékelni tudtunk volna. Látványos a dekoltázsa, ehhez kétség nem férhet, viszont kiegészítői vannak éppen, de nagyítóval kell őket keresni, se látványos smink, se körmök... Kicsit hiányérzetünk van, na.

Döbrösi Laura

Döbrösi Laurától megszoktuk, hogy nála mindig valami különlegesre kell számítani, és végülis most is megkaptuk a magunkét egy jópofa kapucnis felsőrész formájában. A ruha alsó felének a szabására is a jópofa jelzőt találjuk a legtalálóbbnak, és bár itt is van egy kis színes rátét, mivel az egész fekete, Döbrösi Laura eléggé beleolvad az esemény összképébe.

Farkas Franciska

Farkas Franciska tud ám színesen öltözködni, de ezúttal talán ő is úgy látta jónak, hogy egy ilyen komoly témájú sorozat eseményére jobb sötétben menni, mégha ez a ruha nem is rendesen fekete, mint a többieké, hanem sötétszürke-csillogós. Szeretjük az egyik vállról lecsúszó fazont, és a drámaian vörös ajkakkal sosem lehet melléfogni, de azért ő is lehetett volna egy kicsit extrább. Vagy csak mi nézünk túl sok bizarr külföldi divatanyagot, azért ilyen magas az ingerküszöbünk?

Staub Viktória

Elég nagy pechje volt Staub Viktóriának, a sorozatba frissen érkezett színésznőnek, hogy egy nagyon hasonló ruhát vett fel, mint Döbrösi Laura, csak jóval szimplább kivitelben: nincs kapucni és egyszerűbb a szoknyarész is. Mentik a helyzetet jelentős mértékben azonban a neonszínű kiegészítők, az öv és a fülbevalók, plusz persze a színes körmök is adnak valamit, amin megakadhat az ember szeme. Staub Viktóriát még nem láttuk sokszor, kiindulásnak teljesen jó végülis ez a szett, ezentúl csak ennél izgalmasabb és kreatívabb öltözékeket kívánunk neki! (Neki is.)

Fullajtár Andrea

Fullajtár Andrea külseje ezen az estén (szerintünk) azt az üzenetet hordozza, hogy 45 éves színésznő vagyok, van egy szuper alakom és remek kisugárzásom, nem fogom túlspilázni az öltözködést, mint egy huszonéves. Persze lehet, hogy ő semmi ilyesmire nem gondolt, amikor emellett az egyszerű és nagyszerű ruha mellett döntött, mindenesetre feketében van, mint a többiek és szuperul néz ki, mint a többiek. Vannak tök jó kiegészítői (fülbevaló és karkötő), de ebben az összeállítában valahogy nem igazán érvényesülnek. Talán csak a fotókon nem.

Udvaros Dorottya

Ki nézett ki a legjobban?

Udvaros Dorottya mintha egy másik eseményen lett volna, annyira kilóg a többiek közül ebben az üdítően égszínkék összeállításban. Pedig ott az aranyéletes háttér mögötte is, ő is ugyanitt volt! Tavaly ősszel a Terápia eseményéről szóló összeállításunkban megengedtünk magunknak egy előnytelen jelzőt Udvaros Dorottyával kapcsolatban, hát ilyesmi ezúttal szóba sem jöhet.

Udvaros Dorottya egy 64 éves díva, és pontosan úgy van felöltözve, ahogy egy 64 éves dívának meg kell jelennie egy ilyen eseményen. Nem túl sok, nem túl kevés, és már csak a színválasztás miatt is ő néz ki a legnagyobb sztárnak az egész premieren.

Ha ön is annyira lelkesedik Udvaros Dorottyáért, mint mi, akkor kérjük, szavazzon rá, ha viszont valaki más tetszett meg a fekete seregből, akkor természetesen az ő neve mellé kattintson! Befejezésnek pedig a tanulság: mindenki nézzen olyan sok Aranyéletet és viseljen olyan kevés feketét, amennyit csak lehet!