Díjkiosztószezon van, ez a nagyüzemi gálázás és farsangolás ideje, ezen a héten például szerdán is volt egy estély a Várkert Bazárban: a BiotechUSA nevű cég Just Clear Awards nevű díjkiosztója. Annyi híresség jelent meg itt is, hogy a heti trendben így a hét végén muszáj őket mutatnunk, és az összeállítást a múlt héthez hasonlóan ezúttal is az Instagramra posztolt képekből készítettük el, így legalább biztosak lehetünk abban, hogy mindenkiről olyan képek szerepelnek, amiket ők maguk is megjelenésre alkalmasnak találtak. Nézzük, ki volt ott, ki miben volt, ki tetszik a legjobban!

Zimány Linda

Ha már Zimány Lindát emeltük ki a címben, kezdjük is vele! Ő a fenti posztjában írta azt, hogy az este kedvéért jogászból fitgörl lett belőle, de azért nem sportszerkóban volt, hanem egy majdnem földig érő, sötét színű, hátul felsliccelt ruhában. A haja hátul egy egyszerű, de nagyszerű trükkel volt összefogva (itt egy fotó), és alább még egy képet mutatunk majd Zimány Lindáról, mert azért szemből is érdemes megnézni ezt a ruhát.

Szalai Evelin

De folytassuk Szalai Evelinnel, aki az instagramos bemutatkozása szerint influenszer, modell és személyi edző egy személyben. Ő egy földig érő, halványrózsaszín ruhát választott, arany retiküllel, illetve az egyik oldalon váll elé fésült hajjal. Ő posztolt egy közös képet Zimány Lindával, ez az a fotó, amit az előbb emlegettünk, és amit vétek lett volna kihagyni, ha már csinálunk egy összeállítást erről az eseményről.

Rubint Réka

Rubint Réka természetesen feketét viselt ezen az estén, egy klasszikus, csipkével díszített, kis fekete ruhában volt. A fenti posztban több képet is meg lehet nézni róla és férjéről, Schobert Norbertről. A család három díjat kapott összesen, a Norbi Update cég egy termékért kapott kitüntetést, Rubint Réka az év női oktatója lett, Rubint Rella pedig az év új női oktatója.

Tatár Csilla

Tatár Csillát elsősorban nem sportlédinek ismerjük, de azért ő is ráállt nagyon a futásra az utóbbi időben. A műsorvezető ezen az estén is tévésztáros glamúrt szállította a közönségnek ezzel az ázsiai hangulatú ruhával, amin a barnától az aranyig terjedő valamennyi árnyalatot fel lehet valahol fedezni. A ruha színe különösen jól passzol Tatár Csilla hajszínéhez, nem? Tatár Csilla mindenesetre az év legsportosabb műsorvezetője lett, róla is mutatunk még egy fotót.

Tolvai Reni

És még két fellépőt mutatunk, akik zenei produkcióval járultak hozzá ehhez a gálához. Az első Tolvai Reni, aki szerzett magának egy szuper parókaszponzort, így vágatás nélkül lehetett frufruja aznap estére. Az ő szettje a reméljük, hogy megunhatatlan fekete-arany kombinációt villantja fel újra, de érdemes belenézni kicsit jobban Tolvai Reni Instagramjába – benne az a legjobb, hogy milyen nagy amplitúdóval váltogatja a külsejét-stílusát.

Mardoll

Ragaszkodunk hozzá, hogy mindig pontosan hat szereplője legyen a heti trendnek, és ezúttal kicsit túlkínálat volt izgalmas megjelenésű hírességekből. Jelen volt az esten az azóta bajusztalanodott Puskás Peti, és ott voltak Kulcsár Edináék is, de Kulcsár Edinát inkább most kihagyjuk, mert maga nem is posztolt a saját Instájára képet, csak a férjénél lehet megnézni, mit viseltek ők ezen a gálán.

Ki tetszett a legjobban?

Helyettük szerepeljen itt Mardoll, aki a fenéktájt szétszakadt neccharisnyájával egycsapásra meggyőzött minket. Mardoll egy énekesnő, és onnan lehet ismerős, hogy szerepelt a Feleségek Luxuskivitelben című realityben, ugyanis a műsor második évadának egyik főszereplője volt az ő édesanyja, Yvonne Dederick.

Ha az ember popsztár szeretne lenni, akkor ha nem Ed Sheerannek hívják, az egyik elengedhetetlen feltétel, hogy úgy is nézzen ki, mint egy popsztár. A mi véleményünk az, hogy Mardoll ezt a részét a dolognak ezen az estén kipipálta: szexi-lotyós a harisnya, visz egy kis vagány-rokkercsajos beütést a dologba a dzseki, de közben a frizura meg az ártatlan diáklány karakterét idézi. Hogy ebből hogy áll össze egy performansz, azt az alábbi videón lehet megtekinteni.

Nem hisszük el, hogy önnek ennyi kép után nincs véleménye – ha pedig van véleménye, ne tartsa bent, fejezze inkább ki egy kattintással a szavazódobozban! Ki tetszett a legjobban?