DSC3006

Egy hazai sztár tényleg felhívta magára a figyelmet a héten a vörös szőnyegen

2019.03.24. 08:24

A heti trendben, ha tehetjük, mindig a hét egyik hazai vörös szőnyeges eseményére tekintünk vissza. Ezen a héten ez most a televíziós újságírók díjkiosztója lesz, lássunk is neki, mert egy csomó nagy hetitrendes kedvenc ott volt, illetve felbukkant valaki, akivel elég rég nem találkoztunk, plusz egyvalaki ellopta az egész show-t, ráadásul egy férfi! Ha a fenti borítóképre tekint, valószínűleg már tudja is, hogy kire gondolunk, de hagyjuk őt a végére.

Ónodi Eszter

Ónodi Eszter hazatért Torinóból, hogy megint díjkiosztózzon egyet, februárban a Story-gálán mondta ő el a Velvetnek, hogy mit gondol az ilyen eseményeken való kiöltözésről. Azt a mondatot szeretném kiemelni abból az interjúból, hogy:

Bennem  azért van ez a sok idézőjel, mert nem szeretnék soha túlöltözni, nem szeretnék estélyiben feszengeni, amikor farmernadrágos emberek állnak mellettem.

Hát ez az idézet a televíziós újságírók díjkiosztójára különösen illett, és bár ez nem egy klasszikus nagyestélyi, azért egy roppant elegáns, a lila árnyalataival operáló összeállítás, a nyaknál levő díszítés a legkülönlegesebb az egészből. Talán fura asszociáció, de nekem egy torta vagy egy sütemény jut eszembe erről az öltözékről, és remélem, ezt minden érintett bóknak veszi.

D. Tóth Kriszta

Érdekes Ónodi Esztert összehasonlítani D. Tóth Krisztával, mert bár (nyilván véletlenül) nagyon hasonló sziluettet választottak ők ketten erre az estélyre, jól látszik mégis, hogy mennyire két eltérő személyiségről van szó. Ónodi Eszter ruhája különlegesebb-művésznősebb, míg D. Tóth Kriszta valahol mégiscsak egy komoly újságíró (többek között), ezzel összhangban ő fekete-fehérben volt. De közben mégis övé az est leglátványosabb kiegészítője: a nagy karikafülbevaló.

Döbrösi Laura

Döbrösi Laura a remény színét, a zöldet választotta erre az eseményre, méghozzá egy kifejezetten mély-sötét árnyalatban. A frizurával együtt van valami roppant ódon és nagyasszonyos ebben a szettben, csak az azonos színű körmök és a trendi, cipzáros kézitáska kacsint ki az összeállításból a jelenbe.

Tóth Zsiga Nóra

Tóth Zsiga Nórát szeretettel üdvözöljük, a Jóban-rosszban színésznője most szerepel először heti trendben! Már csak azért is megérdemli ő a figyelmünket ezen a héten, mert egyértelműen az övé volt a legszexisebb ruha ezen az estén ezzel a dekoltált felsőrésszel. Ő is pont a sötétzöldet választotta erre az alkalomra, amivel nagyon éredekes kontrasztot ad a piros rúzs. A bő nadrágszárakat Victoria Beckham biztosan megdicsérte volna, Posh Spice ugyanis már régóta próbálja divatossá tenni ezt az új fazont: úgy látszik, kezd hozzánk is megérkezni!

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa 2018-ban eltűnt a képernyőről, de ezen a gálán műsorvezetőként láttuk viszont. Ő egy kék-fekete összeállítást rakott össze erre az eseményre, sejtelmesen áttetsző blúzzal – na ez például nem egy annyira új trend, mint a Posh Spice-féle bő nadrágszár, de persze egy bevált recepten minek változtatni. A frizurán lepődtünk meg a legjobban egyébként, Demcsák Zsuzsát általában kiengedett hajjal szoktuk látni.

Istenes Bence

Ki tetszett a legjobban?

És persze bizonyos szempontból nem lehet elegáns ruhákban pózoló nőket egy mackóban feszítő férfival összehasonlítani, de a másik oldalról nézve meg teljesen kihagyhatatlan ebből az összeállításból Istenes Bence, pont azért, mert nyilván jól tudta, hogy ezzel a piros jogginggal fel fogja hívni magára a figyelmet. Mi az üzenete ennek? Az, hogy egyszerűen leszarja, hogy más hogyan öltözik? Hogy neki Ganxsta Zoleehoz hasonlóan senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon, mit vegyen fel (amint azt maga is könnyezve röhögő szmájlik között írja az Instagramon, black tie volt a dress code)? Hogy büszke arra, hogy az Adidas szponzorálja? Vagy nem is szponzorálja, csak önszorgalomból reklámoz? Vagy Istenes humorérzékét ismerve vegyük inkább egy újabb fergeteges poénnak, hogy megjelenik egy gálán tornaruhában?

Önre van bízva a válasz, a lényeg, hogy a szavazásban Istenes Bencét is meg lehet jelölni kedvencnek, szóval ha önnek nem annyira jött be a piros bemelegítő, szavazzon valaki másra, ha viszont elnyerte a tetszését a tetőtől talpig Adidas, akkor válassza Istenes Bencét!