Rég volt már Instahíradó, úgyhogy Nézzük, sztárjaink hogyan köszöntik a jó időt, a tavaszt és egymást!

Dukai Regina összeöltözött 93 éves nagymamájával. Az alkalom a nagyi szülinapja volt, akiről a modell/műsorvezető azt írta, hogy

megtanította őt cukros zacskót vagy kefíres dobozt újrahasznosítani.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Isten éltessen Nagyikám! 👵🏼✨ Ma ünnepeltük Nagyi 93. születésnapját és kivel mással fotózhattam volna be az H&M Conscious kollekcióját, mint azzal a Hölggyel, aki megtanította nekünk, hogy a legutolsó cukroszacskót és kefíres dobozt is fel tudjuk használni valamire, akinek vannak 60-70 éves még mindig ép ruhái vagy, ha már nem viseli őket, akkor babaruhát, kispárnát, terítőt varr belőlük. Az H&M Conscious kollekciója a fenntarthatóság jegyében készült. A mi ruhánk például újrafelhasznált polieszterből! 😊 #reklam #hm #hmconscious #hmxme #grandmother #family #love #style #happybirthday #spring

Regina Dukai (@reginadukai) által megosztott bejegyzés,

Szintén születésnapját ünnepelte a héten Gianno Annoni, aki pont a feleségével volt a világ másik felén. Annoni Zitáról korábban akkor írtunk, amikor Kajdi Csabával balhézott az influenszerkedés miatt. 

Úgy néz ki ez a szülinaposok időszaka a celebek körében. Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna együtt pizzáztak a tévés producer szülinapján. A párnak ez az első közös képe az Instán. Vajon ez azt jelenti, hogy hosszú távra terveznek? Nehéz ebből ilyen következtetéseket levonni, pláne, hogy legutóbb Hajdú azt mondta, hogy még nem mondana olyat, hogy új barátnőjével akarja leélni az életét.

Hajdú egyébként gyerekeitől egy cuki ajándékot kapott szülinapjára, amit ki is posztolt.

Eközben volt felesége, Sarka Kata rajongói segítségét kérte abban, hogy szőke vagy barna hajjal néz-e ki jobban.

Mihalik Enikő pedig nemrég vörösre váltott. Új fürtjeiről ismét posztolt az Instára, de ezúttal se látszik nagyon a változás. Mindenesetre sejtelmesen és szexin pózol. Vele nemrég készítettünk interjút, amit itt el is olvashat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Good morning! ☀️

𝐄𝐍𝐈𝐊𝐎 𝐌𝐈𝐇𝐀𝐋𝐈𝐊 (@eniko) által megosztott bejegyzés,

Itt pedig egy meghitt családi pillanatot kapott el Csobot Adél, ahogy Istenes Bence esti mesét olvas gyerekeiknek. 

Ezzel búcsúzunk is, viszlát!