Bár az utóbbi időben egyre tucatnyi híresség szült, itt van mindjárt Harry herceg és Megan Markle, vagy Sarka Kata,  sőt, még Keira Knightley is, több sztár is nyilatkozott már arról, hogy távol állnak tőlük a szülői ambíciók és olyan sztárpárokról is jócskán hallani, akiknek kapcsolatuk alatt nem született gyerekük. Mutatunk is néhány példát. 

Kim Catrall

Bár többször hangsúlyozta már a Szex és New York egykori színésznője, hogy a sorozatbéli karakterében és benne nincs túl sok hasonlóság, annyi mindenesetre mégis van, hogy egyikőjüknek sincs gyereke. Pedig a 62 éves színésznő kiskorában még arról ábrándozott, hogy 100 kutyája és 100 gyereke lesz, idővel azonban rájött, hogy ezeket a vágyait leginkább a társadalmi elvárások mondatták vele. 

Renée Zellweger

Hiába volt viszonylag sűrű a színésznő szerelmi élete, két évig Bradley Cooperrel alkotott egy párt, egy röpke ideig Jim Carrey felesége volt, legutóbb pedig a producer Doyle Bramhall-lal járt, egyik kapcsolatából sem született gyereke. Zellweger ugyan egyáltalán nem zárkózott el a gyerekvállalás elől, sosem alakult úgy az élete, hogy babája legyen, enélkül is megtalálta a boldogságát. 

Kylie Minogue

Az ötvenéves ausztrál énekesnőnek házassága és gyereke sem volt. Az egyik interjújában elmondta, hogy sosem tartotta magát egy olyan nőnek, akinek jól állna  a kertvárosi élet, férjjel és gyerekekkel, így cseppet sem bánkódik, ha kimarad az életéből a babázás.

Winona Ryder

Bár hosszabb-rövidebb időre Johnny Depp és Matt Demon is kedveskedett neki, a 47 éves színésznőnek nincs gyereke. A Telegraph-nak adott interjújában árulta el, hogy bár nem mondhatja el magáról, hogy anyuka, mégsem érzi úgy, hogy a gyerekek hiányoznának az életéből, hiszen testvére gyerekei, akikkel sokat van együtt, olyanok, mintha a sajátjai lennének. 

Sarah Paulson

Az Amerikai Horror Story 43 éves leszbikus színésznője hiába él már 2015-től párkapcsolatban a nála  32 évvel idősebb Hollan Taylorrel, nem vállaltak gyereket. Paulson azzal magyarázta a döntését, hogy túl hirtelen embernek tartja magát, és attól fél, ha gyereket vállalna, később esetleg megbánná. Mindenesetre lefagyasztott néhány petesejtjét, hátha később mégis gyerekpártivá válik. 

Jennifer Aniston

Jennifer Anistonra és Brad Pittre sokáig mint a hollywoodi álompárként gondoltak, noha a házasságból nem született gyerek. Sőt, Aniston később sem vált anyukává, pedig Pitt után újraházasodott, de Justin Therouxszal (akitől egyébként már szintén elvált) az oldalán sem nézett anyai örömök elé. A színésznő szerint senkinek nincs szüksége párra vagy gyerekre ahhoz, hogy egyedül is teljes és boldog legyen. 

Helen Mirren

Bár 1997-től házasságban él, a gyerekvállalás teljesen kimaradt az életéből. Egész egyszerűen azért, mert neki nem az lett megírva, véli az Oscar-díjas színésznő. Mirren szerint ő mindig is inkább a munkájával volt elfoglalva, sosem volt elég ideje, hogy a családalapításra gondoljon.

Naomi Campbell

Bár a modell többször is kijelentette már, hogy gyereket szeretne, mindeddig nem jött össze neki a projekt. Talán nem annyira nehéz elhinni róla, hogy több viharos kapcsolata is volt, de sajnos egyikből sem született gyereke, hiába terjedt el róla tavaly a pletyka, hogy terhes.