14648535 2e81e0456d1cc13d1232f23e050c5aa0 o

Várkonyi Andrea: „az igazság a négy fal közt és bennem volt, nem akartam, hogy a címlapokra kerüljön”

2019.07.20. 11:53

Jó hosszú interjút közöl a Blikk Várkonyi Andreával, amiben a műsorvezető arról is beszél, milyen volt a válása Bochkor Gábortól, mivel ez feltehetőleg továbbra is igencsak foglalkoztatja a nagyközönséget. Várkonyi Andrea éppen erről beszél az interjú alábbi részletében, hogy mennyire megnehezítette a magánéleti válság feldolgozását, hogy vadidegeneket is ennyire foglalkoztatta az ő házassága, és mindenki tanácsot szeretett volna adni:

Az igazság a négy fal közt és bennem volt, és nem akartam, hogy az onnan mondjuk a címlapokra kerüljön. Emlékszem, akkoriban sokat sírtam, de el kellett mennem a boltba, mert ott a gyerekem, aki miatt nem tehetem meg, hogy üres legyen a hűtő. A boltban lehajtott fejjel mentem, hogy ne az legyen a téma, miért van kisírva a szemem. Állandóan fürkészték az arcomat, a pénztáros is azt kérdezte tőlem, hogy mi a baj. Hát erre mit lehet mondani? Hogy semmi köze hozzá? Hogy csak azért, mert látott a képernyőn, attól mi még idegenek vagyunk egymásnak? Nem akartam megbántani, így udvariasan mondtam valamit.

Várkonyi Andrea jelenleg ugyan nem szerepel a képernyőn, de például rovata indult a Best magazinban, ahol a legutóbb Majkát interjúvolta meg, többek között arról, hogy milyen volt, amikor összevesztek Curtisszel. Hát ilyen ez a popszakma, kedves nézőink: Várkonyi Andrea az egyik interjúban arról beszél, hogy milyen nehéz, hogy folyton ugyanarról a magánéleti problémájáról kérdezik, miközben egy másik interjúban ő kérdez valaki mást egy szintén részletesen és sokszor végigtárgyalt magánéleti problémáról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Várkonyi Andrea: „az igazság a négy fal közt és bennem volt, nem akartam, hogy a címlapokra kerüljön”

Várkonyi Andrea arról beszélt egy interjúban, milyen nehéz volt megélni a válását Bochkor Gábortól úgy, hogy ekkora érdeklődés övezte a magánéletét.

37 · Jul 20, 2019 11:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments