A meztelenkedés bár népszerű, mégis megosztó téma a sztárvilágban. Egyesek elzárkóznak előle, néhányan úgy tartják, néha-néha belefér, de akadnak olyan hírességek is, akiknek lételeme a pucérkodás.

Bár az Instagram platformján hivatalosan nem megengedett a test naturalista ábrázolása, némi trükközéssel azért megoldható, hogy ízléses, és a közösségi alapelveket meg nem sértő topless fotók is megjelenhessenek a portálon. A soron következő celebnők mesterei ennek a műfajnak.

Miley Cyrus

Az énekesnő fotója méltán szerepelhetne a magamutogatás címszó definíciója mellett. Miley szívesen mutogatja magát koncertjein, fotózásokon, de önmagáról is gyakran készít pikáns fotókat. A hétköznapi élete során sem jellemzi visszafogottság, hát még nem az Instagramos tevékenységét. Az énekesnő pózolt már pucéran a hegyoldalban, a fürdőszobájában, a kádban, de a saját kutyája takarásában is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ashley O behind the scenes of her new music video “ On A Roll “ link in bio !

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

 Emily Ratajkowski

Ha már a definícióknál tartunk, a modell a mezítelenség mintaképe is lehetne. Ratajkowski sosem titkolta, hogy lételeme a pucérkodás, ezt pedig sokak örömére gyakran bizonyítja is az Instagramján. Lehet szó tengerparti nyaralásról, szelfizésről, vagy hivatalos fotózásról, de még a férje is szívesen lő róla néhány szexi fotót.

Bella Thorne

A színésznőnek sem kell szemérmetlenségért a szomszédba mennie. Bár még csak 21 éves, már sikeresen rendezett egy pornófilmet, ami már önmagában is arról tanúskodik, hogy nem hozzák zavarba a meztelen testrészek. Valószínűleg Thorne követői is hasonló véleményen vannak, a színésznő ugyanis gyakran lepi meg őket olyan fotókkal, amelyeken teljesen pucér.

Cara Delevingne

Ugyan általában hivatalos fotózások alkalmával, de Delevingne is szívesen bevállalja a meztelenséget. Több magazin címlapján is szerepelt már ruha nélkül, és láthatóan kényelmesen mozog a kamera előtt akkor is, ha a kezén kívül nincs más, ami az idomait takarja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#regram @mertalas 2013 #unpublished

Cara Delevingne (@caradelevingne) által megosztott bejegyzés,

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian-nővér sokat tesz az alakjáért. Szinte minden második fotóján fehérneműben, vagy bikiniben láthatjuk, azonban ő sem riad meg attól, hogy ledobja a textilt. Főként magazinok kedvéért válik meg ruháitól, értünk azonban nagyon is szívesen.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@gqmexico

Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) által megosztott bejegyzés,