Kajdi Csaba, közismertebb nevén Cyla lesz D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának október 27-i adásának vendége. A divatügynökséget vezető influenszer, akinek több tízezer követője van Instagramon több témában is kifejtette őszinte véleményét,Rubint Réka és a Michelin-csillag sem maradt ki a történetből, ahogy Berki Krisztián sem. 

Magyar celebvilágban arra panaszkodtak, hogy nem sokra tartom a celebeket, és egyébként tényleg nem sokra tartom ezeket a celebeket. Ha belegondolok abba, gyerekkoromban kik voltak az ismert emberek...

- kezdett bele máris élesen a beszélgetésbe Kajdi Csaba, majd felidézte Csepregi Évát és Dollit, mint gyerekkora nagy sztárjait. Aztán sorra kerültek a mai hírességek.

Nekem egy Berki Krisztián tényleg nem ad az égadta világon semmit. Nem tesz hozzá. Nyilván nem nekem szól, nyilván ő is egy szerepet játszik, egy polgárpukkasztó szerepet. Direkt olyan dolgokat mond, ami kiveri a biztosítékot az embereknél

- folytatta, majd hozzátette, ugyanebbe a kategóriába beletartozik még 23 más név is.

Kajdi Csabának nem azzal van gondja, ha egy híresség termékeket reklámoz (vagyis influenszerkedik) a közösségi oldalakon, hanem inkább azzal, ha ezenkívül semmi mást nem látni a profilján, csak a fizetett együttműködésből származó képeket. Kajdi Csaba elvárná a híres emberektől, hogy fel lehessen rájuk nézni, tudjanak adni valamit a közönségüknek. 

Nem arról szól az Instagramon, legalábbis nagyon remélem, hogy fikázgatom a celebeket, nyilván, ez is a része, én próbálok picikét valami pluszt adni

- fogalmazta meg saját ars poetikáját. 

Például amikor Franciaországba utazott, nem azt akarta megmutatni, milyen luxuskörülmények között nyaral, hanem azt, mit érdemes megnézni a környéken. Nem úgy, mint Rubint Réka, aki franciaországi utazásán abból csinált bejelentkezést, hogy megkérdezte férjétől, hány Michelin-csillagos étterem mellett haladtak el.

Monacóban tudod mennyi izgalmas dolog van? Nem a hány Michelines kicsim. (...) Miután pózolnak minden Rolls Royce előtt. (...) Azzal van bajom, hogy 350 ezer ember követi őt. (...)Ezeknek az embereknek tényleg ezt adod, hogy hány Michelines? 

- tette fel a költői kérdést D. Tóth Krisztának Kajdi Csaba.

Ha kíváncsiak az Elviszlek magammal teljes adására, vasárnap, október 27-én délután fél 5-kor megnézhetik a Spektrum Home-on.