Elérkezett az idő, hogy az idén született sztárbébik szempontjából is értékeljük, összegezzük a 2019-es évet. Nézzük, kik azok a sztárok, akik idén szültek. Volt, akin nagyon  meglepődtünk, és volt, akinek terhességének minden apró mozzanatát végigkövethettük. Jöjjön a listánk. 

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna kezdte az idei évet, mármint ami a sztárszülést illeti. A színésznő/műsorvezetőnek kisfia született, akinek a Noé nevet adta. A híresség nem pihent sokat, a Reggelibe is visszatért, és az X-Faktor műsorvezetőjeként is feltűnt az RTL Klubnál.

Tóth Vera

A Sztárban sztár leszek mentorának az utolsó adásokat le kellett mondani terhessége miatt, helyét nővére, Vera vette át. Hannaróza végül decemberben született meg, a Story fényképezőgépeinek kereszttüzében

Tenki Réka

A színésznő Seveled c. filmje díszbemutatójáról egyenesen a kórházba ment, hogy életed adjon második gyermekének. Neki és Csányi Sándornak ez a második  gyermekük, lányuk, Luca 2014-ben született. 

Sarka Kata

A legnagyobb hazai sztárszülést a végére tartogattuk. Sarka Kata ugyanis mindenki meglepett, amikor a tavasz végén harmadik gyerekét is megszülte. Hogy hogyan tudta mindvégig eltitkolni a terhességét? Ezen mi is elgondolkodtunk... 

Meghan Markle

Az angol királyi család is plusz egy taggal bővül. Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke az Archie nevet kapta. 

Amy Schumer

Ugyanazon a napon született meg májusban Amy Schumer gyermeke is. A komikus nagyon megszenvedett a terhességgel, milliónyi posztot szentelt Insta-oldalán a hányásának és rosszulléteinek. 

Miranda Kerr

Miranda Kerrben egy igazi üzletasszony veszett el. Alig, hogy megszületett októberben 3. gyereke, egyből a kismama státuszával kapcsolatos szponzorált tartalmat tolt ki az Instájára. Ha már megszenvedte a szülést, legalább anyagilag is járjon jól vele, nem?

Anne Hathaway

A színésznő is sokáig takargatta pocakját, de a nyár végén már mindenki számára egyértelművé vált, hogy terhes. Második gyermeke december elején született meg.

Nem szültek, de lett gyerekük

...merthogy ilyenekből is akad. Kim Kardashian például nem vesződik a szüléssel, az gyereke(i)t béranya hozza a világra. És míg a szerencsétlen nő vajúdik, a celebnagyasszony marihuánás- jógás babaváró partit csap

És Ricky Martinnak is született gyereke idén, béranyától. Az énekes először még egyedülállóként szánta rá magát a gyerekvállalásra, ekkor ikrei születtek, 2016-ban viszont már párjával közösen vágtak bele a családbővítésbe, így az idén született bébi már a 4. a Martin családban.