Schobertéktől hangos a sajtó és a közösségi média hétfő délután óta, azt követően, hogy Schobert Norbert azt találta mondani egy facebookos videóban, hogy a nő hibája, ha szülés után nem tud visszafogyni, és ezután a férje már nem kívánja meg. Rengeteg, nagyobb részt negatív reakció érkezett ezekre a gondolatokra, Schobert Norbert mindenesetre sikerként könyvelte el az esetet, és felesége is kiállt mellette.

Ezek után továbbra is sokan figyelik a két híresség posztjait, hogy mi lesz a következő lépés, de erre, őszintén szólva, nem igazán számítottunk: Rubint Réka ma, azaz csütörtök délelőtt azt posztolta az Instagramra, hogy kimentek Ausztriába. A fotón a fitneszhíresség hálóruhában áll egy teraszon, amely a havas, obertauerni hegyekre néz, a #síelés címkével ellátott poszthoz pedig ennyit írt Rubint Réka:

Feltöltöm a lelkem a természetben rejlő energiák erejével, hogy ismét szárnyalni tudjak.

Ebből az következik, hogy Rubint Réka korábban is szárnyalt, de jelenleg erre nem képes, az viszont nem egyértelmű, hogy a hét közepén kezdődő vakációnak van-e köze a Schobert Norbert körül keveredett botrányhoz. „Elmenekülni könnyebb most” – vélekedik egy kommentelő, erre válaszként Rubint Réka szintén egy kommentben azt írja, hogy:

Édesem! 2 hónapja be volt írva ez a program, mint minden évben. Szóval ezzel most nagyon mellényúltál.

Maga Schobert Norbert csütörtök dél körül feleségéről posztolt egy képet a hivatalos Facebookjára azzal, hogy „Réka az ideális testalkatú nő – sokan szeretnének ilyen jól nézni ki – imádóm szeretem őt mindörökké”. Feltételezzük, hogy az imádómban az ó-ra az ékezet csak véletlenül került fel, mindenesetre a szó így is értelmes. A Norbi Update Facebookjára pedig Ausztriából egy olyan videó került fel, amin Schobert a hüttében dolgozó magyar férfival beszélget, aki elmeséli, hogy annyira örül a CSOK-támogatásnak, hogy személyesen szeretné megköszönni Orbán Viktornak. Mi mindenesetre szakember véleményét kérdeztük a botrányt kiváltó videó kapcsán, pszichológus válaszaiért a Schobert Norbert által firtatott kérdésekre kattintson ide!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Rékáék ezek után kimentek Ausztriába pihenni

A Schobert házaspár már Obertauernben van az évi rendes síelésen. „Feltöltöm a lelkem a természetben rejlő energiák erejével, hogy ismét szárnyalni tudjak” – írja Rubint.

106 · Jan 23, 2020 03:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments