A mai nap már a negyedik napja az úgynevezett Schobert-ügynek, ami hétfőn azzal indult, hogy a Norbi Update első embere többek között arról beszélt, hogy a nők miatt mennek tönkre a házasságok, mert szülés után nem fogynak vissza, és így a férj automatikusan elveszti érdeklődését. Az ominózus videóra azóta is érkeznek a nagyobbrészt, de nem kizárólag negatív reakciók, maga Schobert azonban a Blikknek beszélt a helyzetről most.

Nyilatkozatának a lényege, hogy nem bánta meg a kijelentéseit, sőt, örül, hogy ezt a számára fontos témát így az érdeklődés középpontjába tudta helyezni, és örül annak is, hogy ilyen nagy nézettséget hozott neki a videó, amiben kifejti a nézeteit: azt mondja, 30 éves pályafutása alatt még soha nem tudott ilyen eredményt elérni.

Nem zavar, hogy minimális számú követőt elvesztek, mert aki fél a like-ok elvesztésétől, abból sosem lesz forradalmár. A táborom kevesebb mint 0,3 százalékát vesztettem el

– többek között ezt nyilatkozta most Schobert Norbert az ügy kapcsán. Hozzátette még, hogy támadások érték a családját is az ő kijelentései miatt, ezeket az emberi butaság és rosszindulat megnyilvánulásaként értékeli.

Közben újabb reakció érkezett még többek között Krausz Gábortól, aki az Instagramon egy nudista idős párról posztolt képeket, akik a középső ujjukat mutatják a kamerának, vagyis feltehetőleg átvitt értelemben Schobert Norbertnek. Krausz Gábor azt írja, hogy ők Tóth Gabival még ebben a korban is ilyen szerelmesek lesznek. Lakatos Márk, aki a fogyás vs önelfogadás témát tavaly képsorozatban dolgozta fel, szintén finoman beszólt Norbinak az Instagramján, az elhangzottakat ironizálva „okos, szép, nemes, szeretetteljes” gondolatokként említve.

Tatár Csilla is megosztott néhány gondolatot az ügy kapcsán az Instagramon, kezdve azzal, hogy „már így is túl sok, hogy minden tőlünk függ vagy belőlünk fakad” – mármint a nőktől vagy a nőkből. A jelenleg éppen terhes műsorvezető azt is hozzáteszi, hogy „ha sok embert érsz el, akkor a felelősséged is óriási”. Puzsér Róbert a Facebookra tett ki egy elég hosszú posztot, aminek a lényege, hogy szerinte Schobert Norbert ennél sokkal rosszabbakat is mondott/tett már: „Schobert Norbert velejéig soviniszta, fitnessfasiszta szélhámos – minden magyar ismeri őt. Mi változott? Mi történt most?” – teszi fel a kérdést Puzsér Róbert.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Schobert Norbert azt mondja, követőinek csak 0,3%-át vesztette el a botrány nyomán

Schobert Norbert büszke arra, hogy milyen eredményt sikerült most elérnie, miközben pl. Tatár Csillától és Krausz Gábortól is jön még reakció.

77 · Jan 23, 2020 08:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments