Csütörtök van, itt az új Story magazin, és az van benne, hogy szakított Jordán Adél és Keresztes Tamás. Keresztes Tamás 41 éves, és 2003-ban, még egyetemi hallgatóként került a Katona József Színházba. A fenti, 2017-es képen látható Jordán Adél két évvel fiatalabb élettársánál, és 2006 óta játszik szintén a Katonában. Közös gyermekük, Andor 2010-ben született. A lapnak nem maguk nyilatkoztak, a hírt ők maguk nem erősítették meg, az információ egy bennfentestől származik. Jordán Adél meglehetősen aktívan posztol az Instagramon, de ott sem erősítette meg ezt a hírt. Keresztes Tamással közös képet mindenesetre 2019 januárjában, valamivel több mint egy éve posztolt utoljára.

További hírek még mára:

  • Demcsák Zsuzsa férje, Krishan Dangwal Indiában még tévésként dolgozott, itthon, Budapesten azonban jógát oktat. Demcsák Zsuzsa a Blikknek nyilatkozott erről.
  • Az új Hot! magazin azt írja, hogy összeköltözött Puskás Peti és Dallos Bogi, akik ugye mentorok voltak együtt az X-faktorban tavaly ősszel, és a műsor alatt jöttek össze.
  • Nagy Krisztián 2017-ben és 2018-ban szerepelt az X-faktorban, mind a kétszer feladta a versenyt. Most azt írja a Blikk, hogy Nagy Krisztián jobban van, ezért azt tervezi, hogy idén megint jelentkezik a tehetségkutatóba.
  • Ha ön még nem látta Pintér Tibor 19 éves lányát és 13 éves kisfiát, megnézheti őket ebben a friss Instagram-posztban, amit a lovasszínész apuka tett ki tegnap este. A két gyerek féltestvér, Janka édesanyja Janza Kata, Mátéé Nyíri Bea.
  • És édesapja, Gesztesi Károly halála óta először nyilatkozott a hónap elején elhunyt színész második legidősebb fia, Gesztesi Márk. A TV2-n a Tények Pluszban szerepelt, a videó alább tekinthető meg.

És persze hömpölyög tovább a Schobert-ügy is, a fejleményeket, azaz elsősorban Schobert Norbert új nyilatkozatát és az idő közben érkezett további reakciókat itt tudja elolvasni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Úgy tűnik, szakított Jordán Adél és Keresztes Tamás

A színészházaspár nem erősítette meg a hírt, az viszont biztos, hogy Demcsák Zsuzsa férje jógát oktat, és hogy Gesztesi Károly fia volt a Tényekben.

13 · Jan 23, 2020 10:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments