Miután Schobert Norbert kemény szavakkal illette a szülés után elhízott nőket, úgy gondoltuk, utánanézünk, hány híresség volt előbb anyuka, és csak utána vált sztárrá. A listán szereplő hölgyeket véletlenül sem szeretnénk túlsúlyosnak titulálni, a legtöbbjüknek irigylésre méltó alakja van, igaz, olyan sztár is lesz a listán, aki az utóbb időben extra kemény és eredményes fogyókúrába kezdett. 

Sofia Vergara

Pontosan 11 évvel ezelőtt kezdődött a Modern család, mely meghozta a nemzetközi ismertséget Sofia Vergarának. Bár már '95-től szerepelt tévéfilmekben, sőt, még a Baywatch-ban is feltűnt, az áttörést egyértelműen a sitcom hozta meg neki. Egy gyereke van, az 1992-ben született Manolo. 

Kris Jenner

A 64 éves celebnagyit 2007-ben ismerhette meg a nagyközönség, hála a családjáról szóló reality műsornak. Két házasságából összesen 6 gyereke született, elsőként Kourtney, 1979-ben. 

Adele

Bár Adele szülése, vagyis 2012 előtt is szép sikereket érhetett el, a nemzetközi slágerlisták élére akkor tudott felmászni (és jó sokáig ottmaradni) amikor már megszületett első (és mindeddig egyetlen) gyermeke. 2012 élete legfontosabb éve lehetett: ekkor született meg fia, Angelo, és nyert 6 Grammy-díjat is. És bár jelenleg egyedülálló, boldognak tűnik, legutóbb például azért írtunk róla, mert szuper formába hozta magát, jelentős súlyfeleslegtől megszabadulva. 

J. K. Rowling

Egy kis kronológia: J. K. Rowling első gyermeke, Jessica 1992 júliásában született meg, amikor a Harry Potternek még csak a legcsupaszabb váza volt meg az írónő fejében. Az első kötetet 1997-ben adták ki, Magyarországra két évvel később, 1999-ben jutott el. Az első Potter-film pedig 2001-ben került a mozikba. 

Whoopi Goldberg

A színésznő nagyon korán, 18 évesen szült (először és utoljára), vagyis 1973-ban, míg első mozifilmjére 1982-ig kellett várnia. Első nagyobb sikere három évvel később, 1985-ben érkezett, a Bíborszín c. filmben nyújtott alakításáért egy Golden Globe-díjat is nyert legjobb női mellékszereplő kategóriában. 

Reese Witherspoon

A színésznőnek 3 gyereke született,  Ava 1999-ben, Deacon pedig 2003-ban. Legkisebb fia, Tennessee James Toth pedig még csak 7 éves. Bár már első két gyermeke érkezése ezelőtt is szerepelt filmekben, például a  Kegyetlen játékokban, ami 1999-ben került a moziba, a mára ikonikussá váló film, a Dr. Szöszi csak 2001-ben készült el.