Elképzelésünk sincs, milyen lehet egy híresség gyerekének lenni, az azonban kétségtelen, hogy néhány igen nagy előnnyel is jár, ha tömegek imádják az anyánkat vagy az apánkat. Kilenc olyan modellfiút mutatunk be, akiknek nagy valószínűséggel közismert szülei indították be karrierjüket. 

Cordell Broadus

A nevéből, sőt, talán még a külsejéből is nehéz kitalálni, hogy Cordell Broadus valójában Snoop Dogg 22 éves fia, aki már hivatásos focista is volt. A fiút alkalmazta már a Dolce & Gabbana és Philipp Plein is, és talán rapper apja sem haragszik meg ránk, ha azt írjuk, ezúttal az alma messze gurult a fájától. A modellkedés mellett családjára is jut ideje, legalábbis erről árulkodik Instagram-oldala, ahová közös képet töltött fel szerelméről, közös gyerekükről és persze magáról

Mingus Reedus

A 20 éves fiatalember édesapja Norman Reedus, a Walking Dead sztárja, édesanyja pedig Helena Christensen, szupermodell. Mingus az idei londoni divathéten is szerepelt, Naomi Campbell-lel és Alessandra Ambrosióval egy kifutón. Ami pedig a márkákat illeti, a Calvin Klein és Alexander Wang is felkérte már őt. 

Romeo Beckham

David és Victoria Beckham nagyobb fiáról, Brooklynról már annyit írtunk, például tiszavirág-életű rendezői karrierje miatt is, úgyhogy most ideje a legkisebb Beckham-fiúra, Romeóra irányítani a figyelmet, aki a Burberry kampányával lépett be a modellvilágba. A fiú érdeklődése annyira erős a divat iránt, hogy természetesen édesanyja nem is olyan régi divatbemutatójáról sem hiányozhatott.

Presley Gerber

Cindy Crawford 20 éves fia azontúl, hogy szárnyait bontogató modell, igazi botrányhős. Legutóbb például az arcára tetováltatott, aztán a száját húzta, amikor követői negatívan kommentálták az eredményt Insta-oldalán. Ja, és még céltáblára lövöldözős videót is feltöltött magáról közösségi oldalára. Van egyébként egy 18 éves húga is, akit Kaia Gerbernek hívnak, ugyancsak modell, és többek között azért írtunk róla, mert mellbimbót villantott a kifutón. 

Jaden Smith

Will Smith 21 éves fia igazi kaméleon: színészként játszott már saját apjával, énekes/rapperként Justin Bieberrel dalolt közösen, és persze modellkedik is, a Louis Vuitton színeiben. Az idei Grammy után pedig saját maga fedte fel, hogy az egyik nyertessel, a Tyler, The Creator nevű rapperrel jár. 

Rafferty Law

Jude Law fia 18 évesen, a DKNY kifutóján kezdte meg modellkarrierjét. Pályaválasztása annyira nem is meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy anyja, Sadie Frost is modellkedett. A fiú színészkedik is, az Twist Olivér egyik új angol feldolgozásában is szerepelt, itt ismerkedett meg Rita Orával, akivel aztán a pletykák szerint össze is jöttek. 

Patrick Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger szép életutat járt be: testépítő sztárból színész, színészből kormányzó lett. Fia sem az az otthonülős típus, nemcsak színész, modell is. Tom Ford szemüveg-kollekciója reklámplakátján Gigi Hadid oldalán pózol. 

Dylan Brosnan

Az egykori 007-es 23 éves fia Yves Saint Laurent kampányában szerepelt, miután a márka egyik modellekért felelős dolgozója kiszúrta őt Malibuban. Dylan Brosnanről is írtunk már korábban, amikor apja mellett pózolt a vörös szőnyegen, ahol sokak szeme megakadt azon, mennyire hasonlítanak egymásra. 

Damian Hurley

Elizabeth Hurley fia nem azért olyan nagy szám, mert modell, hanem azért, mert hihetetlenül hasonlít az anyjára, amire sokszor rá is játszik. A legnagyobb jóindulattal, de muszáj vagyunk az androgün jelzővel illetnünk őt. Elizabeth Hurleynek ő az egyetlen gyermeke, akiről korábban úgy nyilatkozott, bármit is vegyen a fejébe, támogadni fogja. A fiúnak egyébként olyan híres keresztszülei vannak, mint Elton John vagy Hugh Grant.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kilenc fiatal modell, akik szüleik hátán kapaszkodtak fel

Elég valószínű, hogy karrierjük nem itt tartana a híres szülők támogatása nélkül.

10 · Mar 09, 2020 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments