Ha a Velvet tavalyi naptárát nézzük, akkor egyértelműen Emily Ratajkowski volt az, akinek a neve a legtöbbet szerepelt a pucérkodás szó mellett. A modell sosem volt szégyenlős, és persze idén is gyakran jelentkezik szexi tartalommal, a kvázi mindennapos meztelenkedést azonban mostanában félretette.

Vele szemben azonban van egy modell, aki már most leuralta a 2020-as évet, legalábbis ami a meztelenkedést illeti. A szóban forgó hölgyet még a koronavírus körül kialakult helyzet sem állította meg abban, hogy újra és újra dögös tartalommal jelentkezzen, aminek általában szerves része, hogy jóval több bőrfelületet mutat, mint legtöbb kolléganője.

Ez a modell pedig Bella Hadid, aki ma ismételten pucérkodott egyet az Instagramon, és ahogyan szokta, ismét a felsőtestét takaró ruhadaraboktól vált meg elsőként.

Azért mondjuk, hogy ez egy szokása, mert legutóbb az otthona melegében is csak egy nadrágot viselt, a cenzúrázni való részt pedig egy burritóval rejtette el.

De ha épp nincs kéznél semmi, Bella Hadid arra is készen áll, hogy összefirkálja a saját fotóját, csak hogy mindenképpen posztolni tudja.

Bella Hadid a kifutón is rezzenéstelen arccal vonul végig, nem számít, hogy egy egész terem tekintete tapad a csupasz mellére.

A modell tehát előszeretettel teszi közzé, amije van. Emily Ratajkowski mellett egyébként Miley Cyrus is sokáig így volt ezzel, de az énekesnő mostanában nagyon visszafogott lett, és Instagramon saját műsorral szórakoztatja követőit, aminek nem része a magamutogatás.