Rihanna fehérneműmárkája a Savage X Fenty, és ennek a márkának a nagykövete az Instagramon Chantal Jeffries. A 27 éves híresség posztjait 4,6 millió ember követi, ami nem csoda, tekintettel arra, hogy ezek a posztok olyan fotókat tartalmaznak, mint az alábbi. Ráadásul Jeffries arról lett híres annak idején, hogy egy ideig járt Justin Bieberrel, de 2013-ban Palvin Barbarával is egész nagy haveroknak tűntek. Na de nézzük, milyen képekkel promotálja a most már házaséletet élő Justin Bieber exe a Savage X nagyköveteként az eladásra kínált ruhaneműket! A posztban több fotó is van, érdemes belelapozni!

A fenti borítókép mellesleg a New York-i divathéten készült Jeffriesről 2016 szeptemberében, valamint a Daily Mail olyan információkat árul el még ezen kívül a hírességről, hogy például a főállása nem is a modellkedés, mert a karantén beálltáig igen sikeres DJ volt, és Miami legexkluzívabb bulijaiban szolgáltatja a talpalávalót. Művészneve az, hogy Ceejay the DJ. Íme Jeffries munka közben.

De azért a zenei pálya sikere mellett mégiscsak nagyon erős a konstans bikinikontent Jeffries Instagramján.

Még búcsúzóul ezt (az egyébként szponzormentes) posztot ajánljuk az ön figyelmébe, amelyből úgy tűnik, Jeffries már nem a jelenleg kicsit magányos Palvin Barbarával haverkodik.