A heti trendben vasárnaponként mindig hat személyt mutatunk, rendszerint nőket, ha lehetséges, akkor a hét valamilyen divattal kapcsolatos eseményéhez kapcsolódva. Amióta beütött a covid, azóta divattal kapcsolatos események nincsenek, szóval ma, csak úgy, íme hat nő, akikről vagy csak kevésszer, vagy soha nem írtunk még a Velveten, de érdemes velük megismerkedni, mert különlegesek, tehetségesek, és persze remek érzékkel öltözködnek.

Mind a hatan bőven több figyelmet érdemelnek az alábbi egy-egy bekezdésnél és a képösszeállításban látható négy-négy fotónál, szóval ha valaki felkeltette az ön érdeklődését, érdemes utánakeresni! És persze hagyomány a heti trendben a szavazás, szóval legalul kedvencet is lehet választani, mint mindig.

Kim Petras

Egy énekesnővel kezdjük: Kim Petras 27 éves és Kölnben született, Németországban nőtt fel, de most már Los Angelesből igazgatja popkarrierjét. Ha ön hallott már tőle egy számot, akkor az valószínűleg a Heart to Break volt, a fenti fotóra kattintva pedig azt nézheti meg, milyen szexi ruhákban szokott fellépni, illetve hogy divateseményeken milyen merészen villantja meg extravagáns ízlését. Ami állandó: a platinaszőke haj, amint azt Petras Instagramján is ellenőrizni lehet.

Andreja Pejić

Andreja Pejić 28 éves és Jugoszláviában született, de 2000-ben Ausztráliába költöztek a családjával, ahol 17 évesen éppen egy McDonald'sban dolgozott, amikor megkérdezték, nem próbálja-e meg a modellkarriert. De megpróbálta, be is jött, főleg a tízes évek első felében lehetett róla sokat hallani. Azóta valamivel kevésbé van szem előtt, de aki érdeklődik, követheti Pejićet az Instagramon, például azért, mert szőke hajjal ismerte meg őt mindenki, aki annak idején figyelte a divatvilág híreit, de újabban sötétbarnára váltott.

Lea T

Lea T szintén modellként lett híres, szintén a '10-es évek elején, mint Pejić, ő azonban jó tíz évvel idősebb, már a 40-hez közeledik. Brazil származású, de Olaszországban nőtt fel, és az ő személyében nagyon érdekesen keveredik a dél-Amerikából hozott örökség az olaszok divathoz való érzékével. A megjelenésében mindig van valami egzotikus, de mindig menő és stílusos is: ha a képösszeállításban látható 4 példa nem lenne elég, akkor mindig ott az Instagram.

Candis Cayne

Candis Cayne egy 48 éves színésznő (és író), az Édes, drága titkaink, a Kés/alatt vagy a Grace klinika című sorozatból lehet rá emlékezni, bár a nagyobb szerepek eddig elkerülték. Cayne-ben az a lenyűgöző, hogy amikor meg kell jelenni, akkor ő simán tud olyan dívának felöltözni, mintha éppen most kapott volna Oscar-díjat, bármi is legyen az esemény. Az Instáján a mesterfokú díváskodás mellett számottevő mennyiségű kutyakontent is található.

Angelica Ross

Angelica Ross szintén egy sorozatszínésznő, 39 éves, és Ryan Murphy kétszer adott neki egy-egy igen emlékezetes szerepet: benne volt a Pose eddigi két évadában, és tavaly ősztől az American Horror Story társulatának is tagja. Márciusban volt egy kis szerelmi dráma az életében, aminek kapcsán bekerült a hírekbe, de most emlékezzünk meg arról, milyen szuper dresszekkel tudja néha Ross kiemelni az alakját, ha pedig egy-két élénkebb színárnyalatot is bevállal, az különösen jól áll neki. Az ő Instagramja itt található.

Gia Gunn

Eközül a hat nő közül ki az, akiről ön szívesen megtudna még többet?

Elég ritkán szerepelnek nálunk japán származású hírességek, szóval már csak ezért is helyet érdemel itt Gia Gunn, akinek ez persze a művészneve, és aki bár japán nemzetiségű, Chicagóban született és nőtt fel. Gia Gunn gyerekkorában elsajátította a kabuki, a hagyományos japán színházművészet alapjait is (ebből a Drag Race-ben elképesztő bemutatót is tartott), de manapság azért más típusú táncosként-előadóként híres amellett, hogy több realityben is szerepelt már.

Az egyik védjegye, hogy elég csípős beszólásai tudnak lenni, a másik meg, hogy a jobb szeme gyakran félárbócon van, a harmadik pedig, hogy amikor nagyon dögös akar lenni, akkor sokszor feketét vesz fel. A legfrissebb Instagram-posztjaiból az derül ki, hogy a héten betöltötte a harmincat, és platinaszőkére festette a haját.

Nos, ha van kedve, szavazzon: ki tetszett a legjobban?