Nem váltak valóra Meghan Markle és Harry herceg álmai, akik azt hitték, a megxit után békésen élhetnek Los Angelesben. A Daily Mail egy névtelen forrásra hivatkozva azt írja, mindketten voltak már jobban: Harry herceg keservesen éli meg, hogy lazult a királyi családhoz fűződő kapcsolata, ami Vilmos herceg június 21-i születésnapján is megfigyelhető volt. [Ne feledjék, a Mail kiadója az, amivel éppen pereskedik az egykori-hercegi pár.]

Ami pedig Meghan Markle-t illeti, ő is sanyarú időket él, régen volt már annyira maga alatt, mint most. Elvileg a Sussex Royal karitatív szervezetüket is azért oszlatták fel Harry herceggel, mert már nem tudják, kiben bízhatnak, és ki akarja őket kihasználni. A fenti bizniszük helyett mostantól inkább Harry herceg ökoturizmussal foglalkozó Travalyst nevű cégére fókuszálnak, aminek az a célja, hogy segítse talpra állítani a turizmust a koronavírus után.

És ha mindez nem lenne elég, mindeközben Meghan Markle tovább perlekedik az angol bulvárlapokkal, most éppen a Mail on Sundayjel pereskedik. Az E! Online birtokába jutott dokumentációk szerint a királyi család magára hagyta Markle-t, amikor a bulvárlapok valótlanságokat írtak róla a terhesség idején, amitől az exhercegné védtelennek és elnémítottnak érezte magát. Utóbbit azért, mert a királyi család nem állt ki érte, neki meg megtiltották, hogy reagáljon. (A barátai ezért is álltak ki mellette egy névtelen cikkben.)

És ha már szóba került a nemrég szülinapját ünneplő Vilmos herceg, róla is van hírünk. A Perez Hilton számolt be róla, hogy a trónvárományos futással tartotta magát fitten a karantén alatt. Nem csak egészsége megőrzése miatt futott, hanem azért is, hogy így támogassa a Tusk nevű nonprofit szervezetet, amelyik virtuális maraton megrendezésével akarta felhívni a figyelmet Afrika természeti értékeinek védelmére. Vilmos herceg videóüzenetben köszönte meg mindazoknak, akik futottak és adományt ajánlottak fel a Tusknak, hogy támogassák munkájukat, melynek egyik célja, hogy megőrizze Afrika élővilágának sokszínűségét, ugyanakkor megköszönte a Tusk fáradhatatlan dolgozóinak is az erőfeszítéseiket. 

A Just Jared pedig már György hercegről cikkezett, aki megkapta élete első hangos játékát a keresztanyjától, aki egy családi tradíciót folytatott, amikor egy ilyen idegesítő az ajándékkal lepte meg a trónörököst. Julia Samuels, Lady Diana barátnője elmondta, hogy (Vilmos) kiskorában egy olyan játékot vett a hercegnek, amit Vilmosnak napokba telt összeszerelnie, utána pedig idegesítő hangot adott ki. Samuels, aki egyben György herceg keresztanyja is, most a hatéves kisfiúnak ajándékozott egy hasonlóan lármás ajándékot. Az egész "ajándékozz idegesítő játékot"-mozgalmat Diana hercegnő kezdte, amikor ilyen meglepetést adott Julia Samuels gyerekének.