Hosszú Katinka egy jól eltalált, szemlátomást műteremben készült fotót posztolt az Instagramra, amin hozzásimul szerelméhez, Gelencsér Mátéhoz. Összeállítottuk az elmúlt 24 óra legérdekesebb hazai, hírességektől származó instaposztjait, és úgy döntöttünk, a legjobb lesz ezzel kezdni, mivel Epres Panninak természetesen külön posztot szenteltünk.

Palvin Barbara nem áll meg, a korábbi fehérneműs posztja után most egy sminkeset tett ki, igaz, nem csak úgy önmaga szórakoztatására, hanem azért, hogy az Armanit reklámozza.

Dér Heniék sem állnak meg, az énekesnő és partnerei az alábbi poszttal ünneplik, hogy 18+-os, Ez annyira te című videóklipjük már több, mint kilencmillió megtekintéssel rendelkezik a Youtube-on. Mindez alig két hónap alatt Magyarországon tényleg figyelemre méltó teljesítmény.

Megyeri Csilla műsorvezető újabb fogadalmat tett: jógázás közben úgy döntött, hogy kipróbálja, kibírja-e mától fogva 5 napig Instagram és Facebook nélkül. Ez egy teljesen jó próba szerintem, érdemes kipróbálni – én idén a nagyböjtöt csináltam végig Instagramozás nélkül, ami egy nagyon tanulságos hat és fél hét volt. Mondjuk azon kicsit elgondolkodtam, hogy Megyeri Csilla közben arra buzdítja követőit, hogy ők azért az ő távollétében is kommenteljenek és instázzanak szorgalmasan.

Ön szerint ki fogja bírni Megyeri Csilla 5 napig Instagram nélkül?

Vujity Tvrtko előtt pedig ma reggel fél hat után nem sokkal átment az úton keresztben két kacsa. A mai nap egyéb híreit itt foglaltuk össze.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hosszú Katinka hozzásimul szerelméhez egy frissen posztolt, műtermi fotón

Az Instahíradóban még: Palvin Barbara dögösre van sminkelve, Megyeri Csilla időlegesen távozik az Instagramról, Déri Heni 9 millió megtekintésnél jár.

85 · Aug 07, 2020 12:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments