gaspar evelin.png

Gáspár Evelint kinevette az anyja, amikor jelentkezett a főzős műsorba, amit most megnyert

2020.08.15. 12:01

Pénteken ért véget a TV2 MasterChef VIP című műsora, melynek győztese Gáspár Evelin lett. A nyertessel a Bors készített egy rövid interjút, melyben a celeb elmondta, a verseny alatt édesanyjának, a szakácskönyvvel is büszkélkedő Gáspár Beának szerette volna bebizonyítani, hogy saját jogán is sikeres tud lenni. Győzelmével igencsak meglephette anyját, aki, amikor megtudta, hogy lánya jelentkezett a műsorba, kinevette őt, és biztosra vette, hogy hamar ki fog esni.

Minden egyes alkalommal úgy mentem be a műsorba, hogy meg fogom nyerni, pedig anyukám először kinevetett, hogy jelentkeztem. Biztosra vette, hogy a második adás után ki fogok esni.

Gáspár Evelint önbizalmáról is kérdezték, mire ő azt felelte, nagyon fontos számára mások pozitív visszacsatolása, a szülői dicséret ugyanakkor nem számít, úgy gondolja, anyjáék elfogultak vele, amikor kedveseket mondanak neki. A celeb szerint azért is önbizalomhiányos mert kiskorában "duci" volt, a média túlzott figyelme sem kedvezett neki, meg az sem, hogy nem kapott pozitív visszacsatolást a fiúktól.

Még a volt barátom, akinek mindig küldtem magamról képet, sem dicsért egy szóval sem. 

Gáspár Evelin kijelentette, hogy szeretne kitörni a celebkörből, noha korábban még nagyon is kényelmesen dagonyázott benne, és elhatározta saját vállalkozást szeretne indítani.