Egyre több magyar híresség mondja el a véleményét a 

Színművészeti Egyetem átalakítását ellenző tüntetésekről. Kerekes Vica és Till Attila a tüntetőkkel szimpatizál, de olyanok is vannak, akik burkoltan arra utaltak, régebben sokkal hálátlanabb körülmények között kellett tanulniuk, vagy éppen vizsgázniuk a színészhallgatóknak. 

Korábban megírtuk, hogy Hujber Ferenc Facebook-oldalán azt tanácsolta a tüntetőknek, hogy vizes fürdőruhában álljanak a színpadra és  hallgassák végig, hogy a röhögő tanárok szerint kinek mennyit kéne fogynia szeptemberig, mint ahogy az 1995-ben is történt a vizsgázó hallgatókkal. Hujber Facebook-üzenetében „cseppet sem tisztelettel” búcsúzott el. 

A Blikk szúrta ki, hogy valószínűleg a Hujber által is említett jelenetet írta le Gregor Bernadett Facebook-oldalán. Bár a színésznő a rosszindulatú kommentek miatt már törölte bejegyzését, a Blikknek sikerült idéznie. 

A döntő vizsgán a Mesél a bécsi erdő című darabból kellett jelenetet csinálni. Bikinire kellett vetkőzni és lezuhanyozni az öltözőben, így járultunk a vizsgabizottság elé. Vizes hajjal, álló mellbimbóval… Szerencsétlenségemre a csoportunkban több fiú volt, mint lány, ezért kétszer kellett eljátszanom a jelenetet. A kettő között dideregve ültem a vizsgabizottság mellett egy széken.

A lap kérdésére a színésznő elmondta, azért törölte a bejegyzését, mert nem akarja beengedni az életébe azt a rengeteg mocskot, ahogy a kommentelők írásait definiálta. Gregor, aki a mai napig görcsbe szorult gyomorral halad el az épület előtt, a  SzFE körüli jelenlegi tüntetésbe sem erről, sem arról az oldalról nem akar beavatkozni. 

Én ezt a történetet egyébként már többször is elmeséltem, az elmúlt hetek történései miatt azonban csak most kapták fel igazán. Az egyetem ügyeibe egyébként eszem ágában sincs és nem is fogok belefolyni.