Kanye Westről a New York Times közölt egy cikket, amelyből kiderül: az egyébként az Egyesült Államok elnöki posztjára hajtó híresség nemcsak közvetlen és bővebb családja, hanem a kampánycsapata életét is megkeseríti. Teszi például azzal, hogy azzal a konkrét kéréssel fordult hozzájuk, 

legyenek szívesek nem szexelni, mielőtt házasságot kötnének valakivel.

Ha ez nem lenne elég, megint volt egy twitteres közlésrohama, ebben a rapper-divattervező-celebritás arról tájékoztatta a követőit, hogy szeretné kivásárolni a zenéit a kiadójától. A történet megerősítéseképpen posztolt hivatalos iratokat is, amelyek járulékos érdekességgel szolgáltak: West aláírásának látványával. 

Valószínűleg arról lehet szó, hogy Westnek egy rakás papírt kellett rövid idő alatt szignóznia, de nem véletlen, hogy a twitterezők jól szórakoznak a látványon. Mint egyikük írta, az oviban is jobb volt már az aláírása. A JustJared itt közreadott még néhány posztolt képet, amelyek alapján valószínűleg senki sincs, aki a kontextus ismerete nélkül megmondhatná, ki és mit írt oda. De persze akad olyan is, aki megfejtette.

Persze lehet, hogy West részéről az egész egy performansz: a rapper megörökített valami olyat is, ami úgy néz ki, mintha éppen lepisilné a Grammy-díját. Közben pedig egy-egy üzenetben beszámol arról, milyen csúnya trükkökkel húzzák le a kiadók a zenészeket.

 Arra egyébként emlékeznek még, hogy egyszer Melania és Donald Trump aláírásain is pörgött a világ? Akkor tessék.