Ezen a héten annyi minden történt, hogy nem csoda, ha ön lemaradt valamiről – sebaj, íme az emlékeztető, benne minden fontos olvasni- és néznivalóval, ami a múlt hétvége óta megjelent a Velveten! Alert: a koronavírus mellett rekordmennyiségű fütyiről volt szó mostanában.

Hírek

Lékai-Kiss Ramóna átszerződött a TV2-höz az RTL Klubtól, amiért sokan ellenszenvezni kezdtek vele. Ördög Nóra már átesett egy ilyen körön, úgyhogy nagyon őszintén tudott kiállni mellette. A karrierhíreknél maradva: Dombóvári István ezentúl a jászkarajenői művelődési házat fogja vezetni, Ada Origót népszerűsítő szereplése nagyon nem mindenkinek jött be, valaki pedig újragondolhatja a karrierjét, mert megnyerte a Konyhafőnököt. Nem Gerendai Károly az, pedig állítólag ráférne. Ha már gasztro: az alábbi képen látható 2020 streetfood-monstrumja, amelyet a szavazás jelenlegi állása szerint az olvasóink többsége inkább megkóstolna, mint nem.

Családi hírek: megszületett L.L. Junior lánya, Weisz Fanni pedig lehet, hogy ismét együtt van a férjével. VV Béci autóját feltörték, elvitték belőle a lánya személyi igazolványát, meg sok pénzt is. Vajna Tímea négy és fél kilót fogyott a koronavírustól, Liptai Claudia, Liu Shaolin Sándor, Várkonyi Andrea és Király Linda is elkapta a járványt. Láttunk egy hajmeresztő balesetet is.

És most külföld: Emily Ratajkowski erőszakkal vádol egy fotóst, akivel 2012-ben találkozott, valaki más pedig Conor McGregort vádolja péniszmutogatással. Chris Evans fütyije is előkerült, de az valószínűleg véletlenül, és ő már kommentálta az eseményeket. (Őt láthatja a fenti borítóképen, Scarlett Johansson simul hozzá.)

További események: Ashley Tisdale terhes, Halle Berry közzétette, kit szeret, Jason Momoa lerobbant a sivatagban, egy ember meg zongorával a hátán mászott hegyet.

Olvasnivalók

A Kerekes Vicával, az új, Hab című filmje okán készített interjúnk után beszélgettünk Lakos Nóra rendezővel, illetve a film egyik további szereplőjével, Gyarmati Erikkel.  Ördög Nóra arról beszélt nekünk, nem bánja, hogy nem robot, ByeAlex pedig azt, hogy van, aki utálja. Dallos Bogi és Puskás Peti pedig párkapcsolatuk részleteibe engedett betekintést itt.

Ha nem feltétlenül szuperhíres személyek életeseményeiről olvasna, akkor figyelmébe ajánljuk az urat, akinek már nincsen pénisze, de lesz, illetve egy nagyon magányos ember történetét, akivel akár ön is felveheti a kapcsolatot (persze ha ránk hallgat, inkább keressen valakit a szűkebb-tágabb ismeretségi körében, akinek jólesne a támogatás ezekben a furcsa időkben). Szomorúan írtuk meg azt is, hogy egy tehetséges fiatalember nem élte túl a hirtelen jött ismertséggel járó nyomást: kábítószer-függősége végzett vele.

Látványok

Katie Holmes, tőle egészen váratlanul, hosszas csőrözésbe bonyolódott a szerelmével a nyílt utcán, Mickey Rourke pedig egy régi klasszikust húzott elő kalandos divattörténetéből. Jennifer Lopezen az ismert univerzum legszűkebb leggingsét detektáltuk, Katalin hercegnén pedig egy kicsit Hetty nénis, kicsit közvetlenebb ruházkodási stílust.

A ki-mit-vesz-fel-témát hivatalos keretek közt Amerika legnagyobb countryzenei eseménye feszegette, röviden összefoglalva: a férfiak bármit, a nők pedig mindent, amit mostanában nem volt alkalmuk. De hát már a divatbemutatók sem olyanok, mint régen.

Véletlenül az is kiderült, hogy akad olyan kaszinó, ahol gogo-táncosok keverik a kártyát, épp van felvétel. Amanda Martin biztosan nem jelentkezik rá, ő ennyi plasztika után az OnlyFansen tevékeny, mint ahogy bárki tenné, ha szerelmi bánatában Jessica Rabbitté operáltatná magát

Ön már csak néz? Így van ezzel a szexuálcoach is, aki péniszfotók alapján ad tanácsot a hozzá fordulóknak. Hogy a csengtui szúnyogkárosultaknak is szolgálhatna hasznos tippekkel, az nem valószínű. 

Fontos!

Még nem maradt le, nyugodtan nyilvánítson véleményt ezen a fontos szavazáson!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A celebhíreken is jól látszott a héten, milyen gyorsan terjed a járvány Magyarországon

5 hazai híresség beszélt pozitív diagnózisáról a héten, mások karrierje válságban van. Íme a hét legfontosabb hírei.

3 · Sep 20, 2020 09:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments