Van a Nyerő Páros című műsor az RTL Klubon, és tegnap este megint kiesett belőle egy páros, akik ezek szerint mégsem nyerők, legalábbis ebben a műsorban nem. Zámbó Krisztiánról és párjáról, Zsuzsiról van szó, az alábbi videón lehet megnézni, ahogy a többi versenyző kiszavazza őket a vetélkedőből. A bevállalós énekes-realitysztár a kiesés után a Blikknek nyilatkozva többek között a következőket mondta:

Ami érdekes volt, hogy soha nem volt eddig olyan, hogy majdnem két hétig ne lettünk volna együtt Zsuzsikával, de a játék alatt egyszer sem. Minden este olyan fáradtak voltunk, hogy bezuhantunk az ágyba, egyszerűen nem volt erőnk.

Dér Heni a legutóbbi kiszavazáskor kapott egy elég durva beszólást, most egy sokkal enyhébb dolog hangzott el: Járai Máté színész Demónához hasonlította az énekesnőt, de ráadásul ezt részben pozitívan értette, és arra szavazott, hogy Dér Heniék maradjanak a játékban.

További hírek hazai hírességekről:

  • Aki szereti követni Dancs Annamari színésznő-énekesnő magánéletét, annak ajánljuk ezt a videót az RTL Reggeli című műsorából, amiből megint kiderül, hogy Dancs mennyire boldog új párkapcsolatában, dalokat is ír.
  • Solti Ádám, a Barátok köztből ismert, 40 éves színész arról nyilatkozott a Blikknek, hogy már kétszer próbálkoztak feleségével, a 25 éves Bernivel a lombikprogrammal, de sikertelenül, pedig egyikük sem meddő. Az interjúban arról is szó van, mennyire nehéz volt ezt átélni, az élményt feldolgozni.
  • Vujity Tvrtko bár konkrétan nem utal rá, minden bizonnyal a mesekönyvdarálós botrány kapcsán ír arról a Facebookon egy friss posztban, hogy fiait az elfogadásra neveli – jelenleg éppen a Csendes-óceán közepén. „Most pedig a Csendes-óceán közepén tanulnak, itt ismerkednek a helyi őslakosok életével, kultúrájával. [...] Náluk nincs különbség bőrszín, vallás, vagy éppen ép és fogyatékossággal élő, gazdag és szegény, családban felnövő vagy éppen árva között. Lelkünkben nincs háború, szívükben erő van! Benjamin, Barnabás és Bendegúz MINDIG AZ EMBERT NÉZI!
  • L.L. Junior fog szerepelni az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor következő részében. Ennek nyomokban asztaliteniszt tartalmazó előzeteséből kiderül, hogy a rapper feküdt már le rajongójával, lásd alább.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zámbó Krisztiánék az egész Nyerő páros alatt nem szexeltek, de majd most, mert kiestek

Dér Henit most Járai Máté demónázta le a Nyerő párosban, L.L. Junior pedig Hajdú Péternél vallotta be, hogy szexelt már rajongójával.

1 · Oct 02, 2020 09:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments