Ebben a posztban hazai hírességekről szóló, friss híreket foglalunk össze röviden, illetve még rövidebben. Sánta Lászlóék nem szerepelnek alább, azért nem, mert róluk már külön írtunk itt.

Egy elkeserítő hírrel kezdjük: két éve jelentek meg Korda György és Balázs Klári Facebookján bizonyos, álnéven szereplő felhasználók, akik egyre durvább hazugságokkal zaklatják az előadóművész házaspárt. Balázs Klári a következőket mondja azzal kapcsolatban, hogy miket állítanak róluk rendszeresen a közösségi médiában:

Legújabban már becsületsértő kijelentéseket tesznek – olyanokat, hogy én egy senki vokalista vagyok, aki felmászott Gyuri hátán, hogy a házasságunkban gondok vannak, csaljuk egymást és mit tudom én, még milyen ordas nagy hazugságokat. [...] Azt írták, hogy azért „hajtom” Gyurit, azért erőltetem én a fellépéseket, hogy végkimerültségben meghaljon… ez már minden határon túlmegy.

Kordáék mindezekről még többet meséltek a Borsnak, hozzátéve, hogy már azt fontolgatják, hogy feljelentést tesznek a rendőrségen.

További hírek még rövidebben:

  • Bár Zámbó Krisztiánék nem szexeltek a Nyerő párosban, a műsorból való kiesés után azt mondták a Blikknek, hogy lassan viszont házasodni szeretnének és gyereket terveznek a jövő évre. A baba, ha fiú lesz, akkor sem kapja majd híres nagyapja, Zámbó Jimmy után az Imre nevet.
  • Pély Barna a Sztárban sztárból esett ki, ő szintén nyilatkozott a Blikknek, többek között azt, hogy „szerintem a zsűri elég erősen ellenem ment”.
  • Akkor is a Blikkhez kattintson át ön, ha szeretne még egy nyilatkozatot olvasni Pataky Attilától arról, hogy milyen borzasztó a koronavírus.
  • A Love Bistro című tévéműsor vezetőjeként ismert Baracskay Angéláról viszont a Bors írja, hogy a cukrászséf szakmájú híresség a legutóbb még arról nyilatkozott nekik, hogy a kislányát egyedül nevelő anyukaként társat keres, de most az Instagramon egy privát posztban bejelentette, hogy a keresés sikerrel járt, szóval Baracskay Angéla újra kapcsolatban van.
  • Berki Krisztián szerepelt a Reggeliben az RTL-en, de nem az a Berki Krisztián, akiről a leggyakrabban írunk, hanem az olimpiai bajnok tornász, és azt mondta, hogy neki már 2019-ben elúszott az olimpia, a 2020-ról 2021-re halasztott olimpián már csak nézőként vehet majd részt, mindenesetre a karantén időszakát arra kihasználta, hogy megírta a szakdolgozatát és lediplomázott. Erről a videó alább látható.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Azzal zaklatják Kordáékat, hogy Balázs Klári csak az örökségre hajt

Plusz: Zámbó Krisztiánék jövőre gyereket szeretnének, de nem Imre lesz a neve, Baracskay Angéla pedig újra kapcsolatban van. Hírösszefoglaló.

1 · Oct 06, 2020 10:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments