Újra itt a vasárnap, újra itt az ideje a heti trendnek, nézzünk tehát hat látványos-szexi szettet az elmúlt egy hétből, aztán válasszunk közülük kedvencet!

Lily-Rose Depp

Johnny Depp 21 éves lánya volt a Chanel divatbemutatójának az egyik díszvendége a napokban véget ért párizsi divathéten (egy másik egyébként az anyuka, Vanessa Paradis). Lily-Rose Depp itt nyilván nem viselhetett mást, csakis Chanelt – erről a blézerről logók nélkül is ordít, hogy melyik melyik márkától van. A blézer alatt egy melltartón kívül más nincs is, az összeállítás másik látványos darabja a nadrág, ami félig egy kék farmer, félig pedig megismétli a felső rózsaszínjét. Van hozzá szexi derékékszer is, őrület!

Hailey Bieber

Még egy hasonló összeállítás integetett ki az eheti felhozatalból, mégpedig Bieberné Hailey Baldwin révén. Ő szintén egy farmert visel és hozzá egy melltartóból és egy kigombolt kardigánból álló szettet, ez utóbbi kettő színben és anyagban passzol egymáshoz. Hailey Bieber aranyékszereket viselt aznap, de a leglátványosabb kiegészítője pont nem fért rá a fenti képrészletre, úgyhogy érdemes kattintani: a cipője narancssárga és kreatívan közepessarkú.

Venus Williams

Még térjünk vissza a párizsi divathéthez egy 40 éves, amerikai teniszezőnő kedvéért! Venus Williams a Louis Vuitton meghívását fogadta el, és természetesen ő pedig csakis ezt a márkát viseli. A dzsekit a jól ismert LV-minta díszíti, és a fekete-fehér kockás, extrarövid ruhán, sőt a maszkon is szintén visszaköszön a logó, bár diszkrétebben. Az egészből a leglátványosabb mégis a hatalmas haj, középen kettéválasztva, ami alatt szinte eltűnik az egyébként szintén jókora karikafülbevaló.

Aisleyne Horgan-Wallace

Aisleyne Horgan-Wallace egy brit realitysztár, aki a 2006-os Big Brother óta tudja fenntartani a nagyközönség érdeklődését. Teszi ezt rendszeres médiaszereplésekkel és olyan ledér szettekkel, mint a fenti. De a 41 éves híresség nem puszta feltűnési viszketegségből ment el neglizsében erre az eseményre, hanem itt az volt a dress code, hogy hálóruhát kell viselni, mivel ez egy autósmozi éjszakai eseményének a VIP-verziója volt. Peggy Bundy sírva könyörögne ezért a papucsért, miközben az öltözete leginkább régi férfipizsamák anyagára emlékeztet.

Yalitza Aparicio

Yalitza Aparicio egy 26 éves, mexikói színésznő – onnan lehet rá emlékezni, hogy élete első filmszerepéért rögtön Oscarra jelölték két éve: ő volt a Roma egyik főszereplője. A héten ő Mexikóvárosban a GQ magazin eseményén lépett a vörösszőnyegre. Aparicio egy roppant elegáns, földig érő, fekete alapon diszkrét fehér mintával díszített ruhát viselt, a fülénél nagyobb fülbevalóval, középen kettéválasztott hajjal. Passzoló maszk is volt a szetthez!

Emily Ratajkowski

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszett?

Emily Ratajkowski egy ideje hallgat az Instagramon, de a héten közzétett egy posztot, feltehetőleg mert szerződés kötelezte őt erre: ő lett a Nasty Gal nevű márka reklámarca (és -teste). Nos, pár nappal később Emily Ratajkowskit New York utcáin látták sétálás közben, és a sors úgy hozta, hogy pont ettől a Nasty Galtől volt rajta egy másik öltözék. Ezt onnan lehet tudni, hogy a 29 éves modell ugyanebben a nőiesített és merészen dekoltált szmokingszerűségben rögzített egy reklámvideót ugyanennek a márkának, amit nyomban fel is tettek az Instára. A hét frizurája a középen kettéválasztott haj, ezek után ehhez nem is fér kétség, de miután megnézte valamennyi képet, kérjük, szavazzon! Önnek ki lett a kedvence ezen a héten?