A koronavírus miatt gálákban szegény év ez a 2020-as, de ezen a héten volt egy Budapesten, hála a Glamour magazinnak, akik az évi rendes Women of the Year című estélyüket végül idén is megtartották, most csütörtök este – természetesen maszkokkal és a többi biztonsági előírás figyelembe vételével. A rendezvényről tudósító sajtóközlemény az alábbi legördülő keretesben található, benne olyan információkkal, hogy például kik lettek az év női (ők láthatók a fenti borítóképen), szóval érdemes először ezt megnézni, aztán pedig lássunk neki egy jó kis heti trendnek, azaz nézzük, kik viselték és legszebb, leglátványosabb öltözékeket, és válasszunk kedvencet!

Így díjazta a hazai ikonokat a GLAMOUR magazin

A GLAMOUR magazin éves díjátadóján, a GLAMOUR Women of the Yearen az elegáns szettekhez passzoló, stílusos maszkokat viselve adták át az elismeréseket a leginspirálóbbnak ítélt hölgyeknek. A Várkert Bazárban – alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez – a megszokottnál szűkebb körben, az olvasói szavazatok alapján hirdettek győztest hat kategóriában. Cakó Kinga, Péterfy Bori, Kulcsár Edina, Illés Fanni és Pataki Lili személyesen vette át a díját, míg Trokán Nóra videóüzenetben köszönte meg az olvasók voksait. A szerkesztőség által odaítélt Az év hősnője díját Dr. Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő kapta.

Idén tavasszal közel 140 000 szavazatot adtak le a magazin olvasói kedvenc női jelöltjeikre, ám a kialakult helyzet miatt csak egy fél évvel később, tegnap este vehették át a nyertesek az immár ikonikusnak számító GLAMOUR szobrokat. Az szokásosnál szűkebb körben tartott gálát online, élőben követhették végig az olvasók is.

Az eseményen az előző évekhez hasonlóan idén is stílusos szettekben jelentek meg a hazai hírességek, akik kötelező újdonságként egyöntetűen egy közös kiegészítő mellett tették le a voksukat: maszkban érkeztek. Így biztonságosan, de stílusosan ünnepelhetett a közönség soraiban többek között Nyári Dia, Balogh Eleni, Sydney van den Bosch, Csisztu Zsuzsa, Csomor Csilla, Tomán Szabina és Marton Adrienn is.

Először Az év hősnője kategóriában – amelyet a GLAMOUR magazin szerkesztősége szavazott meg – a Hintalovon Alapítvány alapítója, Dr. Gyurkó Szilvia vehette át a díjat a magazin főszerkesztőjétől, Maróy Krisztinától.

Az év divattervezőjének járó szobrot az ország egyik legismertebb modelljétől, Epres Pannitól vehette át a második jelölését díjra váltó Cakó Kinga, míg Az év énekesnője Péterfy Bori lett, aki mikrofon helyett most a GLAMOUR szobrot ragadta kezébe, ehhez Járai Márk énekes volt segítségére. Az év sportolójának Illés Fannit választották az olvasók, akinek a szobrocskát Lipcsei Betta sportriporter adta át. Az év színésznője díjának nyertesét Al Ghaoui Hesna újságíró, tudósító, szerző jelentette be, Trokán Nóra pedig videós üzenetben köszönte meg az elismerést. Az év vállalkozója és Az év lakberendezője kategória nyertesei, Kulcsár Edina és Pataki Lili, az esemény támogatóinak képviselőitől vehették át a díjakat.

Az idei gála körültekintő egészségügyi óvintézkedések mellett zajlott: a biztonságos távolságtartást lehetővé tévő térben, a megszokottnál szűkebb körben, szigorú beléptetési szabályok és a kötelező maszkviselés mellett. A rendhagyó eseményen számos hazai híresség is tiszteletét tette, a jelöltekkel és díjazottakkal együtt ünnepelt többek között az est műsorvezetője Lékai-Kiss Ramóna is.

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramónával kezdjük, aki az est háziasszonya volt, és akiről a fenti kép érkezett a sajtóközleménnyel együtt, de az Instagramon jobban látszik, pontosan milyen volt ez a ruha, amit a TV2-höz nemrég átigazolt színész-műsorvezetőnő viselt aznap este.

Szóval ez egy igen különleges fazonú, fekete-fehér szett, ami nagyon meghökkentő arányokat kreál, mert a felsőrész feketében még kisebbnek, az egyébként is nagy alsó pedig fehérben még nagyobbnak tűnik. Persze pont ezt lehet annyira szeretni benne, illetve azt, ahogy a szoknya elöl szétnyílik: önnek mi a véleménye? Ne feledje, alul majd lehet szavazni!

Péterfy Bori

Az év énekesnője díjat kapta Péterfy Bori, fent a díjával együtt látható, de ajánljuk mindenki figyelmébe az énekesnő Instagramját is, mert ott látható egészben a teljes ruhaösszeállítás.

Péterfy Borinál ezúttal szintén a fekete a szett alapszíne, de így legalább még jobban kiugrik az összeállításból a citromsárga maszk. Több külföldi híresség is kiállt a Színház- és Filmművészeti Egyetem függetlenségéért, Péterfy Bori ugyanezt teszi ezzel a látványos maszkkal. Elegáns is, menő is, nőies is, vagány is ez a szerelés a fodros blúzzal és a kidíszített, de kiszakított-felhajtott nadrággal. Péterfy Bori egy underground díva, és ennek megfelelően öltözködik.

Szabó-Kulcsár Edina és Csuti

Szabó-Kulcsár Edinával folytatjuk, aki az év vállalkozójának járó díjat kapta (ráadásul amellett, hogy vállalkozó, most már kétgyerekes anyuka is), és aki össze volt öltözve párjával, Csutival: mindketten feketét viseltek.

Amíg Péterfy Bori szettjében az volt a pláne, hogy a maszk szinte kikiabált az összeállításból, Szabó-Kulcsár Edinánál az arctakarás is szerves része a kompozíciónak, remekül passzol a Kerényi Virág által tervezett ruhához. A csizma sem lóg ki a sorból, sőt, még Csuti cipője is fekete alapon ékkövekkel díszített – „igyekeztük kihozni a maximumot ebből a helyzetből”, írja Szabó-Kulcsár Edina a posztban. „Én ilyen gyönyörű tündöklő ruhában még soha életemben nem voltam. Na jó! Talán a Miss Worldön, de az olyan régen volt, hogy talán igaz sem volt” – teszi hozzá.

Berki Mazsi és Krisztián

Egy másik párral folytatjuk, akik szintén össze voltak öltözve, mint ahogy Palvin Barbaráék szokták. Berkiék ruházatát elnézve próbáljunk ne a különbségekre koncentrálni (miért csak Berki Mazsin van maszk vajon?), hanem inkább azt nézzük, amiben egyeznek: mindketten fehéret viselnek, arra pedig szőrmét vettek rá. A kommentelők nagy számban remélik, hogy műszőrméről van szó, ha már Berki annyira védi az állatokat, mi pedig azt reméljük, hogy elég hűvös volt aznap este a Várkert Bazárban, hogy elkeljen a szőrmebunda. Igaz, Berki Krisztián csak egy atlétát visel alatta, Berki Mazsi viszont egy elegáns estélyit.

Nyitrai Dalma

Passzol egymáshoz a cipő és a táska Nyitrai Dalma modell-influencer, illetve egykori szépségkirálynő csütörtök esti szettjében: a kiegészítők a Kazar Hungary nevű márkától vannak, míg a ruha, egy bevállalós, vörös miniruha a Setteveli Fashion terméke. Első pillantásra egy viszonylag egyszerű, klasszikus fazonnak tűnhet ez a ruha, pedig nem az: egyrészt aszimmetrikus, csak a jobb oldalon van ujja, a bal vállat viszont szabadon hagyja, másrészt van elöl egy megkötős köntösökre emlékeztető megoldás.

Sáfrány Emese

Ki(k)nek az öltözéke tetszett a legjobban?

És még egy ruha Kerényi Virágtól, ezt a színesebb, de hasonlóan mozgalmas darabot Sáfrány Emese légtornász-médiaszemélyiség-író viselte csütörtök este. Az talán mindenkinek feltűnik első blikkre is, hogy milyen izgalmasan átlátszó-áttetsző a felsőrésze ennek a ruhának, de azt szintén érdemes megnézni, ahogy a háromszoros szoknya játszik a színekkel.

Remekül passzoló, nagy fülbevaló és bézs színű cipő egészíti ki ezt a szettet, az összhatás pedig visszafogottan szexi, az alkalomhoz illően elegáns, és kifejezetten nőies.

Nos, önnek melyik öltözék a kedvence? Kérjük, ha van véleménye, dobja be a közösbe, szavazzon egyet ön is a szavazógéppel!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézzük most a Glamour-gála legszebb, leglátványosabb öltözékeit!

Berki Krisztián és Mazsi szőrmebundában voltak összeöltözve, Lékai-Kiss Ramóna elöl szétnyíló szoknyát viselt, Péterfy Bori a maszkjával üzent.

0 · Sep 27, 2020 11:53am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments