David és Victoria Beckham második fiát Romeo Beckhamnek hívják, és a kissrác nemrég töltötte be a 18-at. Egy ideje már van egy barátnője, aki időnként feltűnik az Instagramján. A lány neve Mia Regan, és bár már bő egy éve van együtt híres barátjával, annak rajongói között van egy igen hangos kisebbség, akik a mai napig nem tudtak hozzászokni a gondolathoz, hogy imádatuk tárgya egy tőlük különböző személlyel van kapcsolatban.

Kétségtelen, hogy Mia Regan sokunkhoz képest rengeteg előjoggal született és privilégiumok között nőtt fel – de ezzel együtt sem fair az a gyűlölethullám, amit ilyen fiatalon ki kell állnia pusztán azért, mert még egy nála is több privilégiummal született sráccal lett szerelmi viszonya. Alább Romeo Beckham Instagramján a követői által posztolt kommentekből lehet elolvasni pár eklatáns példát, és ezek a hozzászólások fájdalmasan pontos képet adnak arról a típusú ostoba, féltékeny és önző, remélhetőleg kamaszkorú trollról, aki egyszerűen nem tudja elviselni, hogy nem körülötte forog a világ, és aki miatt az online bullying olyan méreteket öltött, hogy a kifejezést már le se kell fordítani magyarra.

Ez egy egészen friss poszt, és alapvetően az égvilágon semmi köze Mia Reganhez, mégis itt is előkerül a téma a kommentekben:

Ilyen unalmas az életed Miával?

– teszi fel a költői kérdést valaki, aki nyilván másról sem fantáziál, mint hogy ővele mennyivel izgalmasabb élete lenne Romeo Beckhamnek. De ez még a kevésbé durvák közül való.

Mit kommentel Romeo Beckham egyik követője ehhez a futballtémájú képhez?

Olyan szép Mia nélkül

– mondja egy illető, és erre a kedves kommentre rögtön jött is 25 lájk. Igaz, hárman viszont válaszhozzászólásban oltották le a féltékeny beszólót.

Ez alatt a poszt alatt egy igazán lényegretörő és őszinte komment foglalja össze, hogy mit gondolnak azok, akik ennek a két fiatalnak a kapcsolata ellen áskálódnak fáradhatatlanul az interneten:

Rúgd ki Miát, jobbat érdemelsz (engem)

– írja valaki, és ezt még akár viccnek is szánhatná, de nem nevető szmájlik kísérik az üzenetet, hanem öt darab piros szív. Mellesleg más pedig megintcsak azt jegyzi meg ennél a posztnál, hogy mennyivel jobban fest Romeo Beckham a barátnője nélkül.

Van, aki egyenesen kikéri magának, hogy Romeo Beckham képes a barátnőjével közös fényképet posztolni (a fotón Beckham húga is látható még):

Ez a lány már megint? Ez most komoly??? / Ugye tudod, hogy Mia csak a pénzért és a hírnévért van veled?

– írja valaki két egymást követő kommentben, majd egy harmadikban egy „SZAKÍTS MIÁVAL” felszólítást is hozzátesz.

Ennél a posztnál különösen sok a beszólás, írt például egy olyan rajongó is, aki biztosra véli, hogy mindenki ugyanazt gondolja, mint ő:

Már megint ez a csaj? Nem tudsz másmilyen képet posztolni? Senki nem kíváncsi rá. / Nagyon vicces lesz, amikor szakítotok, és törlöd majd ezeket a nevetséges fotókat

– akinek ezek a magvas gondolatok töltik meg az elméjét, az szintén több kommentet hagyott a poszt alatt, mindnek a tárgya az, hogy mennyire gyűlöli Mia Regant. Egyértelmű, hogy van, aki külön fiókot regisztrált arra, hogy azon keresztül Mia Regant alázhassa.

Rengeteg hányó emojit talál az ember, ha belenéz a kommentekbe ennél a posztnál, valamint például olyan kommenteket, mint ez:

ezen a képen nekem kéne szerepelnem.

Aki ezt írja, patakzó könnyű szmájlikkal és összetört szívekkel teszi egyértelművé, hogy tényleg az a meggyőződése, hogy a sors igazából őt rendelte Romeo Beckham mellé, és ez az ideális állapot csak azért nem valósulhatott meg, mert Mia Regan képes volt aljas indokból belepofátlankodni a képbe, és elfoglalni a mást megillető helyet.

Egyszerre nevetséges és elkeserítő a Romeo Beckhamnek címzett kommenteket olvasni, és egy idő után az is egyértelmű, hogy bizonyos felhasználók minden egyes poszthoz hozzáteszik a maguk gyűlölködő hozzászólását, de például a következőt itt egy olyan nick írja, aki korábban nem jött szembe:

ez a csaj szemrebbenés nélkül el fogja venni a pénzedet.

És álljon itt végül egy kép Mia Regan Instájáról, aminek az egyik különlegessége, hogy ő maga fejkendőt, Romeo Beckham pedig hajcsavarókat visel rajta, a másik pedig, hogy ennek a cikknek a megjelenéséig, úgy tűnik, egy különösebben gonosz komment sem érkezett rá. Lehet, hogy a nyomuló gyűlölködők csak Romeo Beckham Instáján gyűlölködnek, de valószínűbb, hogy Mia Regan már rég letiltotta őket, illetve irtja az újonnan feltűnőket. Hogy Romeo Beckham (asszisztense) miért nem teszi ugyanezt, az már más kérdés.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Féltékeny kommentelők képtelenek leszállni Romeo Beckham barátnőjéről

Hónapok óta megy Mia Regan alázása Romeo Beckham Instáján. Íme a legnevetségesebb/legelkeserítőbb kommentek a tizenéves féltékenység legsötétebb bugyraiból.

4 · Oct 28, 2020 09:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments