Lady Gaga, mint az amerikai szórakoztatóipar világhírű egyéniségeinek döntő többsége, a november 3-i elnökválasztáson Joe Bident támogatta. Alább látható az énekesnő és a demokrata elnökjelölt egy közös képe az Instagramról, és az intenzív kampánytevékenységet látva Donald Trump még be is szólt Lady Gagának személyesen, bár konkrétumok helyett csak sejtetett.

Lady Gaga, egy csomó sztorit mondhatnék. Mondhatnék sztorikat Lady Gagáról, sok sztorit tudok

– így emlegette Donald Trump egyik utolsó kampánybeszédében a 34 éves énekesnőt. (Egyébként mi is tudunk sok sztorit Lady Gagáról, a Lady Gaga címke alatt bármikor el lehet olvasni az összeset, jelenleg 827 darab van.)

Nos, a Daily Mail azt szúrta ki, hogy Lady Gaga édesapja, az étteremtulajdonos Joe Germanotta viszont lányával ellentétben Donald Trumpra szavazott. Lehet, hogy Donald Trump még több sztorit tud Joe Germanottáról?

Joe Germanotta annyit posztolt először a Twitterre, hogy „@realDonaldTrump 2020”, de ez már nem elérhető, helyette megjelent a következő üzenet.

Talán már feltűnt, hogy az én politikai és spirituális hitvallásom más. szabadság és a döntés szabadsága nem lenne politikai.

– amint a második mondat mutatja, Joe Germanotta annyira szereti Donald Trumpot, hogy hozzá hasonlóan ő is szívesen pakol ki gyakorlatilag értelmetlen szófüzéreket a Twitterre. Lady Gaga édesapja mindenesetre minden bizonnyal azt szerette volna mondani, hogy igenis Donald Trumpra szavazott, és mindenki hagyja őt békén, mert jogában áll saját döntése szerint politikai oldalt választani.

Az énekesnőről és apjáról a fenti borítókép a 2018-as Grammy-kiosztón készült.