Végignéztem az elmúlt 24 óra hazai celebinsta-termését, és összeszedtem a legérdekesebb posztokat, hogy önnek megspóroljak egy csomó uncsi feedpörgetést meg reklámot. Íme a java.

A fenti kép bal oldalán látható és a címben elsőként említett Bódi Sylvi a végén lesz, helyette Till Attilával kezdjük, akinek vasárnap a Sztárban sztár próbáján a nyelőcsövébe ment egy konfettiszelet. Ez így önmagában talán nem tűnik olyan durvának, de a műsorvezető az alábbi videóban nemhogy az egész sztorit elmeséli és megmutatja a baleset pillanatát, hanem konkrétan azt a konfettidarabot lobogtatja végig, ami a torkán akadt: egy elég baromi nagy cetliről van szó. Aki csak a legdurvábbra kíváncsi, az 0:24-hez tekerjen az alábbi videóban, elég félelmetes. Till Attila mondja is, hogy halálfélelme volt.

Viktor elárult minket, ez az utolsó mellezésünk

  – írja Pumped Gabo az alábbi posztban, amiben ezen kívül többek között a következőket is kifejti a kijárási korlátozással és egyéb friss kormányintézkedésekkel kapcsolatban: „most a szitu feldühít, személyes támadásnak veszem. Talán nem a legbölcsebb ebben a helyzetben a kormányintézkedéssel, a közvéleménnyel vitába szállni, ezért nem is teszem, nem írom le, mit gondolok erről az egészről. Legutóbb bezártak a szórakozóhelyek, rendben, fájt a szívem, de mondtam, legalább lesz energia edzeni, a fontosabb dolgokra, a prioritásra fókuszálni. De a konditermek? Nem a mellezésről, nem a 45-ös bicepszről van szó, ezzel oda a mentális és a fizikális egészség! Ebben fogunk kidőlni, nem a vírusban!

Sebestyén Balázs az alábbi poszt tanúsága szerint az országbezárás előtti utolsó szabad estét Pumped Gabóval szemben nem edzéssel, hanem mozizással töltötte.

Kökény Attilának megszületett a második unokája. A jó hírt a 45 éves énekes az alábbi fotóval tette közzé, a babát szintén Kökény Attilának hívják.

Valamint...

  • Még mindig a Sztárban sztár döntőjéhez kanyarodunk vissza, Tóth Gabi a következőket írja ebben a posztban Szabó Ádámmal közös duettjéről a vasárnap esti műsorból: „nem muszáj abban hinned, amiben mi hiszünk, de azt biztosra mondhatom, hogy valami isteni dolog történt velünk tegnap a tv-stúdióban, amit nehezen tudok kézzel fogható dolgokkal megmagyarázni. Pár képre, foszlányokra emlékszem csak a duettprodukciónkból. Testünk-lelkünk hirtelen megemelkedett, és mintha csak közvetítőeszközként működtünk volna, valamiféle csatornaként a fenti és a földi világ között.” Ez alatt a bekezdés alatt meg lehet nézni a videót, ami azt a produkciót tartalmazza, amiről Tóth Gabi ezeket írja.
  • Tóth Gabi feltűnik testvére, Tóth Vera instáján is itt, vele is egy közös produkciót adnak elő Palkonyán. Ilyen összejövetelek ugye most egy ideig nem lesznek többet.
  • Ha ön kíváncsi arra, hogy Zsidró Tamás miért használ CMO online pénztárgépet, akkor kattintson ide. Ha nem, akkor egyszerűen olvasson tovább.
  • Zimány Linda ebben az automatikusan eltűnő Insta-sztoriban a következőket írja, így, angolul: „sometimes I play with my thoughts to go brown, but then this happen..” Ezt a feliratot szőke színésznők fotói követik, nyilván ők győzik meg Zimány Lindát arról, hogy ne festesse barnára a haját, hanem maradjon szőke.
  • Elérkeztünk végre Bódi Sylvihez, aki pedig a frissen megszerzett bizonyítványát mutatja itt. „A nyár és az ősz nálam a tanulás, felkészülés jegyében zajlott. Nagy fába vágtam a fejszém... Elindultam a Konyhafőnökön, és emellett folyamatosan tanultam növénytermesztést és állattartást is, hogy megcsinálhassam az Aranykalászos gazdavizsgámat. Tavasz óta művelem a veteményesem, megtermelve ezzel magam számára a finom zöldségeket. Van egy gyümölcsös is, aminek gondját viselem, s a közeljövöben szeretnék tyúkokat is tartani és a kecskét is fontolgatom...” – írja Bódi Sylvi.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bódi Sylvi aranykalászos bizonyítványát, Till Attila a nyelőcsövébe ment konfettit mutatta meg Instán

Till Attilának félelmetes balesete volt a Sztárban sztár próbáján, és amíg Pumped Gabo egy utolsót mellezett, addig Sebestyén Balázs moziban volt.

1 · Nov 10, 2020 10:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments