Múlt hét vasárnap esett ki Zséda a Nicsak, ki vagyok? második évadának első részéből, ám mégsem erről, hanem válásáról nyilatkozott a Nők Lapjának. A nyár elején derült ki, hogy véget ért Zséda húszéves házassága,  azóta egyszer már nyilatkozott a kapcsolata végéről. Októberben azt mondta, munkával próbálja meg túltenni magát a történteken. 

A Nők Lapjának azzal kezdte a válásáról való nyilatkozatát, hogy inkább nem is beszélne róla, nagyon rossz volt visszaolvasnia, amit eddig írtak róla a lapok. 

...mi, közszereplők bármit mondunk, az valahogy kimerevedik az időben. Márpedig elég egy mondatot kiemelni a nyilatkozatból, hogy egészen más megvilágításba kerüljön a történet. 

Ennek ellenére azért annyit mégis elárult, hogy férjére továbbra is szeretettel és tisztelettel gondol, már csak az együtt töltött hosszú idő miatt is.

Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad.

A párnak egy gyermeke született, a 13 éves Nimród, aki versenyszerűen úszik, és rappelni is szokott.