Elképesztően hosszú cikket közölt a Hollywood Reporter arról a mélypontról, amelyben Johnny Depp pillanatnyilag található: amióta november elején az angol bíróság úgy döntött, hogy megalapozottan nevezhetik asszonyverőnek, még rosszabb helyzetből indul, ha dolgozni szeretne. Pillanatnyilag nincs olyan filmstúdió, amely szívesen foglalkoztatná, és a korábban őt támogató J.K. Rowling könyve alapján készülő filmekben is lecserélték őt Mads Mikkelsenre (bár a 16 millió dolláros bérét így is megkapja a következő Fantastic Beasts-ért, viszont az anyagi helyzete egy ideje már nem olyan fényes).

A novemberi elmarasztaló ítélet ellen fellebbezett, állítólag szinte feleslegesen. A Reporter cikke szerint mind szakmai, mind magánéleti, mind pereskedős kudarcai a harcias hozzáállására vezethetőek vissza, csakhogy ezzel eltaktikázta magát. Márpedig a következő eljárásra is így készül: ügyvédje Virginiában adott be keresetet a színész exfelesége, Amber Heard ellen, rágalmazásra hivatkozva. Nehéz helyzetben lesz, hiszen ezúttal neki kell bizonyítania álláspontját, és a fene tudja, hogy számít-e valamit, hogy Heard korábban hétmillió dollárért cserébe visszavonta a bántalmazási vádakat.

A jövő év elején induló eljáráshoz mindenesetre bekérték Johnny Depp korábbi üzenetváltásait azokkal a nőkkel, akikkel hosszabb-rövidebb távon romantikus kapcsolatot létesített, így

Angelina Jolie-val, Marion Cotillard-ral, Keira Knightley-vel is,

jegyzi meg csak úgy odavetve a Reporter. Ezekről a viszonyokról korábban nem volt szó, és például a Jolie-val közös forgatásán (Az utazó) még Vanessa Paradis-val élt.

Roberta Kaplan, aki most éppen tanácsadóként segíti Heardöt (egyébként pedig a Time's Up bántalmazás-ellenes mozgalom jogsegélyszolgálatának egyik alapítója), azt mondja, Depp agresszív taktikája szerinte ezután sem lesz célravezető, mert az angol ítélet egyértelműen arra jutott, hogy Depp valóban bántalmazta Heardöt tizenkét alkalommal, a hiteltelenítésére tett kísérleteket pedig alaptalannak nyilvánította. „Amber Heard nem magának kereste a bajt. 2016-ban kért [átmeneti távoltartási végzést ellene], hogy lecserélhesse a zárakat és biztonságban legyen. Az azóta tartó pereskedést Johnny Depp csak magának köszönheti.”

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Johnny Depp Angelina Jolie-val is kavart a közös forgatásukon

A Hollywood Reporter írt hosszú cikket arról, hogy a színész mennyire mélyponton van most, a két pere közt. Ez a cikk utal a viszonyára Jolie-val.

12 · Dec 10, 2020 03:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments