Szombat este Gelencsér Tímea győzelmével véget ért a Dancing With The Stars című celebvetélkedő a TV2-n. A műsor fináléjában megjelentek a korábban kiesett versenyzők is, de amint a Blikknek is feltűnt, nem volt ott mindenki: hiányzott a másodiknak kiesett híresség, Marsi Anikó, aki az adásfolyam során koronavírus-fertőzésen esett át. (Marsi Anikó úgy lett utolsó előtti, hogy összesen három adásban táncolt, és előtte Emilio kétszer esett ki.)

Nos, Marsi Anikó mostanában nemcsak a Dancing With The Starsból hiányzik, hanem a saját műsorából, a Tényekből is, ez a TV2 közleménye szerint azért van, mert a műsorvezető a szabadságát tölti. Hogy pontosan miért maradt távol a Dancing With The Starstól, azt egyelőre nem lehet tudni, hivatalos magyarázat nincs, Marsi Anikó november 22-én frissítette utoljára az Instagramját.

Az viszont biztos, hogy Curtis hasonló helyzetben volt november elején, amikor a Sztárban sztár című műsorban kellett megjelennie, de távol maradt, mert a műsor pont halottak napja előtt volt, és a rapper úgy érezte, nem tud színpadra állni elhunyt édesapjára gondolva. Eltűnéséért akkor sokan kritizálták, ezért Curtis most az Instagramon vette védelmébe Marsi Anikót egy érdekes módon azóta már törölt posztban. A Blikk fenti cikke szerint többek között azt mondta a rapper, hogy biztosan megvolt az oka Marsi Anikónak arra, hogy ne menjen el a tévéműsor felvételére.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Marsi Anikó megmagyarázatlanul hiányzott a DWTS fináléjából

Minden korábbi játékos ott volt a szombati Dancing With The Starsban, csak a Tények műsorvezetője hiányzott. Curtis az Instagramon kiállt Marsi mellett, aztán törölte a posztot.

53 · Dec 13, 2020 10:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments