Naomi Watts az alábbi posztot jelentette meg az Instagramon abból az alkalomból, hogy most volt második gyermekének, Kainak a 12. születésnapja.

Naomi Watts és Liev Schreiber színészek 11 évig voltak együtt, kapcsolatukból két gyerek született. Az idősebb Alexander Pete Schreiber, becenevén Sasha, a fiatalabb szintén kisfiúnak született 12 évvel ezelőtt, ő Samuel vagy Sammy Kai Schreiber. Kainak kommentben több híresség is boldog születésnapot kíván a fenti posztban, többek között Julianne Moore és Kate Hudson színésznők. Csatlakozik a jókívánságokhoz Helena Christensen szupermodell-legenda is ezzel a hozzászólással:

Micsoda igazi szépség – az ő fénye...

A komment második felének talán szerencsésebb fordítása lenne, hogy „csak úgy ragyog”, mindenesetre az eredeti úgy hangzik angolul, hogy „her light”, azaz Christensen nőnemben beszél Kairól. Ennek helyessége kapcsán vita alakul ki a kommentelők között Kai neméről, tekintve, hogy a szülők nem nyilatkoztak egyelőre a témában. Az édesapa, a jelenleg Olaszországban forgató Liev Schreiber hasonló posztja sem tartalmaz utalást a gyerek nemére, a Daily Mail cikke azonban például kisfiúként beszél Kairól.

A fenti borítókép és az alábbi fotó 2018-ban készült Halloweenkor, amikor Kai lányjelmezt viselt.

Még egy fotónk van az édesapáról és gyermekéről, és esetleg annyit érdemes még megemlíteni itt, hogy Charlize Theron hasonló helyzetben volt szülőként, ő azonban tavaly egy interjúban részletesebben beszélt arról, hogy gyerekéről három éves koráig gondolta azt, hogy fiú, de ekkor a gyerek maga mondta, hogy ő lány, és azóta is ennek megfelelően nevelkedik.