A heti trend a Velvet vasárnapoként rendszeresen jelentkező, divattémájú cikksorozata, és ez egy újabb heti trend, amiben ezúttal a hazai hírességek-influenszerek Instagramját szemlézzük, mivel a heti trend kedvenc száma a hatos, és úgy jött ki a lépés, hogy pont hat híresség posztolt a héten hat látványos öltözéket hat különböző alapszínben. Nézzük!

Metzker Viktória

Metzker Viktória egy csupafehér szettet osztott meg a héten, a DJ-nek a fülhallgatója, sőt, gyakorlatilag a haja is passzol színben az öltözékhez, ami ugye hatalmas nagy trend idén. És ami mindig segít emlékezetessé tenni egy öltözéket: egy látványos dekoltázs.

Tolvai Reni

Tolvai Reninek nagyon erős hete volt: pár napja egy lila szettjére csodálkoztunk rá, hát azon kívül kijött egy zölddel is. Kiss Márk tervezőnek ez a látványos, különleges megoldással dekoltált ruhája szintén az énekesnő új klipjében lesz majd látható, ha a haj itt nem is passzol a ruha színéhez, a környezet mindenképpen igen.

Mészáros Mercédesz

A fehér és a zöld után jöjjön még egy egyszínű, dekoltált szett: a feketét a héten senki sem viselte úgy, mint Mészáros Mercédesz. Kedvenc kanadai-magyar influenszerünk fenti posztjában több fotó látható, továbblapzova kiderül, hogy a különleges szabású felsőhöz terepmintás, dekoltázsbalógó maszk is van.

Tóth Andi

Egy bézs alapszínű szettel folytatjuk: a világosbarnának nagyjából ugyanabban az árnyalatában készült Tóth Andi felsője és nagykabátja. Bőr váll-/övtáska és fekete nadrág plusz csizma egészíti ki ezt az összeállítást: hát elég régnek tűnik, amikor még egy szál bugyiban lehetett forgatni a parkban.

Iszak Eszter

Outfit azokra a napokra, amikor megunom a téli szürke-fekete-barna színháromszöget” – írja Iszak Eszter a fenti posztban látható, relatíve sok pirosat-vöröset tartalmazó szetthez. Én a részemről már most unom a szürke-fekete-barna színháromszöget, pedig még nincs is tél, szóval remélem, Iszak Eszter minél többet fogja hordani ezt a hatalmas kapucnival ellátott télikabátot!

Lilu

Ki tetszett a legjobban?

És ha már a színeknél tartunk, Lilu egy annyira lila pulóverben fényképezkedett a napokban Szentendrén, hogy az egyszerűen nem maradhat ki ebből a heti trendből, őt választottam hatodiknak. Kétségtelen, hogy van annyira erős ez a szín, hogy még több ebből valószínűleg túl sok lett volna, szóval egy kopottaskék farmerrel kombinálta az RTL műsorvezetője ezt a jó melegnek és kényelmesnek tűnő pulóvert. Egy automatikusan eltűnő Instasztoriból kiderül, hogy a csizma viszont passzolt színben a pulcsihoz, még ha sokkal szelídebb árnyalatban is.

Nos, melyik poszt, melyik híresség, melyik szín tetszett a legjobban? Mint mindig, a fenti szavazódobozban ezúttal is várjuk a szavazatokat, alább a Facebookon pedig a kommenteket!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tolvai Reni zöldben, Mészáros Mercédesz feketében döglesztett a héten

Íme hat szett hat hírességtől hat különböző színben. Metzker Viki fehéret viselt, Tóth Andi barnát, Iszak Eszter pirosat, Lilu pedig lilát - ki tetszik a legjobban?

3 · Nov 22, 2020 03:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments