A Való Világ Powered By Big Brother című reality következő kiszavazásán vagy VV Bálint vagy VV Gina fog kiesni. A villalakóknak választaniuk kellett, hogy kit szeretnének, hogy maradjon, és ebből egy parázs vita alakult ki VV Bálint és VV Renátó között, ezt mutatja az alábbi videó. Renátó korábban egy másik játékost szidott elég durván, de Bálinttal továbbmegy, többször is lebuzizza, amikor Bálint azt mondja neki, hogy le se áll vele vitatkozni:

le se állj velem, menj be, mint egy kislány!

Mondja Renátó, aki szerint semmi megalázóbb nem lehet annál a földön, mint hogy valaki buzi vagy lány. Bálint ráhagyja, hogy „bemegyek, kislány vagyok”, de azt azért hozzáteszi, hogy „ezt a hányinger egy embert, te!” Renátó visszaszólása:

Hányinger vagy te, te kis buzi, szia!

Ha kíváncsi a drámára (bár lehet, hogy az alpári veszekedés kifejezés jobban illik a történtekre, mint az, hogy dráma), akkor tekintse meg ezt a videót, amely további buzizást is tartalmaz.

Ha ön viszont a verbális agresszió helyett a szekszi kontentet kedveli inkább, akkor is ki tudja elégíteni az ön igényeit a Való Világ 10, például Bálint és Gina táncával, amiben mindketten jó sok ruhát és fehérneműt vesznek le magukról. Figyelem, ez a videó csak felnőtteknek való!

De ha mégis inkább drámával folytatná, nézze meg majd a szombat esti összefoglalót! Lesz benne kiborulás rendesen, ezúttal Dani nem bírja tovább a realitybenszerepléssel járó stresszt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Renátó lebuzizta, lekislányozta VV Bálintot, de volt 18+-os szexi tánc is a Való Világban

Ön a drámát vagy a szexizést szereti jobban? Bár nem is kell választani, a Való Világ 10 mindkettőből nyújt bőven és szaftosat erre a hétvégére!

7 · Jan 02, 2021 01:24pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments